Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Где вы взяли про 10%? Всё что я видел - 10км/ч
-
Может от запаски зависит, я когда колесо пробил и пару дней катался на запаске, не слышал никакого особого шума
-
Теоретически может и можно 80, но вы оглохнете уже на 60. Она шумит, как будто бульдозер прямо в ухе.
-
Музыку надо тише включать 😆😆
-
Добрий вечір, чи є тут хтось, кому з України привозили вашу дитину бабуся, або друзі? Які документи ви робили для того, щоб дати дозвіл на вивіз дитини з України? Дякую!
-
Вообще нет ) не шумит Проверено
-
Завидую. Я несколько дней поездил, чувствую себя пилотом реактивного истребителя ( и совсем не из-за скорости или высоты полета...)
-
А меня только немного сторону вело и все )
-
всім привіт скажіть коли відкривають каток на форксі ?
-
Дивлячись на цю погоду - нескоро😏
-
Хочете познайомити свою дитину зі світом програмування? 🧑💻🦋 🔹Наші напрямки: Scratch✅ Minecraft✅ Roblox✅ Python✅ Шахи✅ 🎁Перший урок безкоштовно За подробицями пишіть в особисті 💌
-
Доброго раночку! Скажіть, будь ласка, чи є в чаті інструктори з вождіння? Я б з радістю взяла декілька практичних уроків. Дякую ☺️
-
Матвей 204-2980036 напишите ему
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка контакти україномовного адвоката з розлучень. Дякую
-
народ, доброе утро, кто летал в Доминиканскую республику, подскажите, насколько безопасно ехать туда в одиночку (если не покидать территорию отеля)?
-
Я летала с Украины ещё до войны. Летите в хороший отель 4-5* и все отлично. Это как турция . Все включено . Целый день развлекают как могут, кормят , поят . Океан шикарный . Экскурсии тоже крутые. Можно брать у гидов если переживаете .
-
а где именно вы были, какая локация? или название отеля? спасибо, что откликнулись
-
Привіт, Наша компанія шукає сезонного працівника на складі на 2-3 місяці з пн по пт з 3pm до 8pm. Можна розглянути як додатковий підробіток. Робота з посилками, розбірка/збірка палети, сортування, а також сезонні шини. Всого навчать, з плюсів наша людина буде супервайзером на цей час. Знання англійської гадаю можна мінімальне. Кому цікаво можете написати мені в телеграм або зателефонувати на номер Меліси (англ) 204-227-4349. Початок роботи хоч від завтра😌
-
Пунта кана
21 Jan 2023, 23:31
182791/186935
41 minutes ago