Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Staples, $67 за двоих
-
Здравствуйте. Может кто то знает, где не дорого можно сделать фото на PR. Цифровое и на бумаге с печатью. Спасибо
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
А не подскажите где именно делали? Адрес? Так понимаю не в каждом ups делают. Спасибо
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА! ПРОШУ, НАПИШІТЬ МЕНІ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ ЯКЩО НЕ ВІРИТЕ І ПОКАЖУ СЕБЕ В ФОРМІ І ДЕ Я АБО БУДЬ ЯКІ ДОКУМЕНТИ НАДАТИ СВОЇ
-
СЛАВА УКРАЇНІ У кого є можливість допомогти? Потрібно Поповнити МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН Я служу, 95 бригаді, 2 штурмовий батальйон ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ що це П Р А В Д А ! НАПИШІТЬ МЕНІ 🇺🇦 БУДЬ ЛАСКА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Потужний
-
Соответственно - Иди крути хвосты
-
Чек фотки профиля. Все добавлены в одну минуту
-
Добрий вечір) Коли буде Різдвяний потяг в Вінніпегу?
-
В этом году праздничный поезд CPKC Holiday Train прибудет в Виннипег 3 декабря в 21:15. Он остановится на железнодорожном переезде на пересечении улиц Panet Road и Molson Street. На поезде выступят артисты Тайлер Шоу (Tyler Shaw) и Шони Киш (Shawnee Kish).