Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Взрослый дядька вроде уже
-
Да я даже не знаю как ответить на твой вопрос) я не задумывался об этом)
-
Ты отрицаешь эффект психотерапии и психологию как науку?
-
🎉 Пориньте у ретро-вечірку Disco 90’s! 🕺💃 ✨ Коли: 27 грудня о 20:00 ✨ Де: The Pyramid Cabaret, 176 Fort St. Занурюйтесь у ностальгію 90-х і танцюйте всю ніч під легендарні хіти! На вас чекають улюблені треки, затишна зона для кальяну та атмосфера, яку ви запам’ятаєте надовго! 🎶🔥 Деталі щодо квитків: 🔹 Попереднє бронювання: $20 (до 20 грудня) 🔹 Загальний вхід: $25 (після 20 грудня) 🔹 VIP-стіл (до 4 осіб): $200 – включає 4 напої та 1 закуску 🍹🍴 Бар: Тільки готівка 💵 Придбати квитки: Готівка на місці або www.eventbrite.com/e/disco-90s-night-party-tickets-1089294772989?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl 💌 Не пропустіть найяскравішу вечірку в стилі 90-х! Поспішайте придбати квитки, поки вони ще є! 💥 #Disco90s #RetroParty #PyramidCabaret #DanceAllNight #90sVibes Instagram: www.instagram.com/albatrossclubca/profilecard/?igsh=MWZieG9jc3Y4NnF5NQ==
-
Неужели стоматолог? 😂
-
Если я хочу лично вам написать) я напишу в личку)
-
Вы глубоко ошибаетесь))
-
Вы меня лично просите отвечать на ваши вопросы 😆
-
Так вас не кто и не просит отвечать на мои вопросы) зачем отвечаете тогда?)
-
И мы вообще не обязаны отвечать на ваши вопросы 🤷♂️ Тем более настолько очевидные
-
Ну логично
-
Если вы что-то не знаете или не понимаете - это ваша проблема 🤷♂️
-
Сомневаюсь в этом
-
Не сомневайтесь)
-
Психолог Вам точно не потрібний😄
-
Да он мне так и так не понадобиться 😅. Своих тараканов держу при себе)
-
К терапевту сразу, зачем зря время терять