Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7588482690T Offline
    t7588482690T Offline
    Dmytro Hovenko
    wrote on last edited by
    Прочитайте, пожалуйста, внимательно текст или используйте переводчик для детального понимания написанного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Я знаю, что написано в правилах и понимаю почему вы их так трактуете, но в реале последовательность другая, она указана на водительских правах класса 5І. Посмотрите про последовательность получения прав, когда я достигну 5 F, то я стану супервайзером, после переходной стадии идёт 5 С, определенными ограничениями, единственное, что я перепутала, это срок переходного периода 15 месяцев, а я 18 месяцев написала.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    В том сообщении, на которое я вам ответила, написано просто про стаж 3 года.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5518578866T Offline
    t5518578866T Offline
    Nataliia Brykailo
    wrote on last edited by
    Усім українцям, у яким стаж був в Україні 3роки і більше видали 5F.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Бо вони розцінюють ці три роки, як ви мали категорію 5С, тому після неї йде 5 F. Але після категорії 5І тут йде не відразу категорія 5 F, а наступна стадія у три роки де ви теж маєте обмеження, а саме без алкоголю і не вчити інших.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    Я поняла. Вы лучше всех знаете. Гуд лак.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    Можно ездить везде. Есть небольшие ограничения : ночью без пассажиров. Алкоголь в крови 0.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    В правилах все написано. 5I это интнрмидиат категория на 15 месяцев. Можно везде водить. Есть ограничения нельзя алкоголь, совсем, ночью нельзя пассажиров больше чем одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Так бо маю такі права, як 5І і на них конкретно вказано таймінг і назви категорії прав, звісно хто просто тут змінив права, вони про це не знають, бо у правилах не дуже зрозуміло це написано.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5518578866T Offline
    t5518578866T Offline
    Nataliia Brykailo
    wrote on last edited by
    Я думаю, що Ви спорите трохи про різне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5518578866T Offline
    t5518578866T Offline
    Nataliia Brykailo
    wrote on last edited by
    Я була вчителем для свого сина, то на вступному занняті на водійських курсах сказали, що можна вчити, якщо права більше 3р. Я й пішла перевіряти чи можу, бо доти рік їздила і не вникала в ті позначки. З 3р стажу можна вчити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Я не сперечаюся, я просто здавала на права тут і у мене конкретно на документах вказані всі стадії прав і строк, коли я перейду на цю стадію, а ті хто просто змінив права, про це не знають, бо отримали відразу 5F, без обмеження. І ті хто мав права іншої країни і був змушений тут передати, то вони могли підряд здавати обидва тести сьогодні на знання правил, а завтра на водіння (ну якщо здати перший) в їм зараховують стаж з інших прав, але я знаю, що стаж має бути більше 5 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6425563290T Offline
    t6425563290T Offline
    V
    wrote on last edited by
    У меня стаж больше 5 лет в Украине и мне выдали intermediate после 9 мес на learner. Если я перееду в другкю провинцию, то опять я понял что надо с learner начинать
    1 Reply Last reply
    0
  • t7588482690T Offline
    t7588482690T Offline
    Dmytro Hovenko
    wrote on last edited by
    Нету категории 5C. 2025/11/05 Вам пришлют права категории 5F с ремарками. После этого Вы ждёте 3 года и имеете право ездить с алкоголем в крови и быть супервайзером
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Так неї так і є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Вам дали категорію 5F і без тієї позначки C, як у мене збоку, то можете вчити, але з 3 роками досвіду, офіцери давали 5F, помилково, бо не знають нашої системи, що в нас немає попередніх двох етапів, є люди у кого 3 роки досвіду і їм дали 5і.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    Обязательно на правах должно быть 5F. Дадут штраф, будет неприятно и больно карману
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Ліцензія класу 5I (проміжний етап) (мінімум 15 місяців)* Щоб перейти до цього етапу, ви повинні пройти дорожній іспит. Перебуваючи на проміжному етапі, ви повинні дотримуватися таких обмежень: у вашому організмі не можуть бути наркотики чи алкоголь обмежити пасажирів з 5 ранку до опівночі до одного пасажира на передньому сидінні та пасажирів на задньому сидінні (сидіннях) до кількості працюючих ременів безпеки на задньому сидінні транспортного засобу обмежити пасажирів у період з опівночі до 5 ранку до одного пасажира або кваліфікованого водія-контролера на передньому сидінні та пасажирів на задньому(их) сидінні(ах) до кількості працюючих ременів безпеки на задньому сидінні транспортного засобу Водії на проміжному етапі можуть буксирувати транспортні засоби, керувати автомобілем класу 3, зареєстрованим як сільськогосподарська вантажівка, а також керувати транспортними засобами вздовж або впоперек шосе. * Водій повинен пройти проміжний етап лише один раз. Таким чином, час служби на проміжному етапі в класі 5 буде застосовано до проміжного етапу в класі 6 і навпаки. Мова йде про передні сидіння, а на задньому можуть бути всі пасажири, на скількох у вас там є робочих ременів. Я хіба писала, про обмеження де їздити, я лише роз'яснила інформацію, що є проміжний вид прав після 5і, і що якщо у вас у правах стоїть 5 F і без отого обмеження, як у мене збоку, а саме С, і там видно, що категорія 5F буде в мене аж у 2028 році і розшифровка, що я одразу супервайзер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7588482690T Offline
    t7588482690T Offline
    Dmytro Hovenko
    wrote on last edited by
    Боже, что за чушь Вы несёте 😳
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Так буде 5F написано замість 5 і, але збоку буде позначка С, тобто 5FC і коли буде просто 5F.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags