Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Доброго ранку, шукаю викладача з англійської мови, не для здачі тестів чи подібного, а саме для підняття рівня говоріння/граматики Дякую
-
Что то я не могу найти инфу на этот сщёт. Скажите, если я прошёл провинциальный этап манитобы MPNP и вышел на федеральный этап по программе: nominee class ( IMM P7000) Что в плане работы, нет проблемы её менять и всё ещё нужно работать на одного и тоже работодателя ? Работаю на одного и того же работодателя, как приехал в манитобу
-
Номер 431 -990- 4550
-
Я в Канаді більше двох років.І звичайно що шукала смачні продукти і страви для своєї сімї. Вчора ми вперше замовили торт в Ольони.Це неймовірно.Рекомендую,це дуже смачно.
-
Вітання. Шукаю колектив для гри в футбол. Рівень - середній+
-
🎉 Ну що, готові до новорічного безладу? 🎅 27 грудня – день, коли ваш мозок буде в шоці, а настрій на максимумі! 🎄 Реєстрація вже стартувала, і, як завжди, для старожилів – усе по-старому: пишіть адміністраторам, щоб зареєструвати команду. Соло-гравці, не сидіть осторонь – ставте плюсик у чат, і ми зберемо вас у компанію таких же сміливців (4-10 людей – як вийде, це ж свято). Для нових команд: капітану потрібно написати адміну, вказати назву команди, кількість учасників (від 4 до 10) та слоган. Без слогану – ну куди ж у святковий бій? Готуємо раунди, які підірвуть ваш святковий настрій, тому зареєструйтеся, поки є місця! 🎁Більше інформації тут> t.me/quizlabWPG
-
А чи є можливість завозити такі сухарики? ( житні)
-
Ещё никак с Lay's с крабом не решились)