Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Что то я не могу найти инфу на этот сщёт. Скажите, если я прошёл провинциальный этап манитобы MPNP и вышел на федеральный этап по программе: nominee class ( IMM P7000) Что в плане работы, нет проблемы её менять и всё ещё нужно работать на одного и тоже работодателя ? Работаю на одного и того же работодателя, как приехал в манитобу
-
Номер 431 -990- 4550
-
Я в Канаді більше двох років.І звичайно що шукала смачні продукти і страви для своєї сімї. Вчора ми вперше замовили торт в Ольони.Це неймовірно.Рекомендую,це дуже смачно.
-
Вітання. Шукаю колектив для гри в футбол. Рівень - середній+
-
🎉 Ну що, готові до новорічного безладу? 🎅 27 грудня – день, коли ваш мозок буде в шоці, а настрій на максимумі! 🎄 Реєстрація вже стартувала, і, як завжди, для старожилів – усе по-старому: пишіть адміністраторам, щоб зареєструвати команду. Соло-гравці, не сидіть осторонь – ставте плюсик у чат, і ми зберемо вас у компанію таких же сміливців (4-10 людей – як вийде, це ж свято). Для нових команд: капітану потрібно написати адміну, вказати назву команди, кількість учасників (від 4 до 10) та слоган. Без слогану – ну куди ж у святковий бій? Готуємо раунди, які підірвуть ваш святковий настрій, тому зареєструйтеся, поки є місця! 🎁Більше інформації тут> t.me/quizlabWPG
-
А чи є можливість завозити такі сухарики? ( житні)
-
Ещё никак с Lay's с крабом не решились)
-
short lease From January 1 until May 1. Can be extended at your request Address 700 setter street (Sturgeon Greek) 1 bedroom apartment, large and spacious living room. Large heated underground parking including and car wash with vacuum cleaner in the parking Rental price 1399 per month, which includes all utilities and parking space!
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Guys, чи буде хтось з рідних найближчим часом їхати з України в Вінніпег ? Питаю, бо терміново треба передати посилку, звісно ж, що за винагороду 🙏. Заздалегіть дякую)
-
Португальское вино достойное Лучше пить не сладкое не полусладкое ,а сухое вино оптимальный здоровый вариант