Winnipeg for Ukrainians - chat
-
short lease From January 1 until May 1. Can be extended at your request Address 700 setter street (Sturgeon Greek) 1 bedroom apartment, large and spacious living room. Large heated underground parking including and car wash with vacuum cleaner in the parking Rental price 1399 per month, which includes all utilities and parking space!
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Guys, чи буде хтось з рідних найближчим часом їхати з України в Вінніпег ? Питаю, бо терміново треба передати посилку, звісно ж, що за винагороду 🙏. Заздалегіть дякую)
-
Португальское вино достойное Лучше пить не сладкое не полусладкое ,а сухое вино оптимальный здоровый вариант
-
Доброго дня! Хтось з наших робить автопак чи мпі? Поділіться з контактами. Щиро дякую!!!!
-
🚘 Обираєте нове авто? Довіртеся професіоналу! 🚘 Я, Юлія, продавець-консультант, допоможу вам знайти ідеальне авто, яке відповідатиме вашим потребам і бюджету. ✅ Нові авто: Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, Ford. ✅ Вживані авто: широкий вибір усіх брендів і моделей. ✨ Clear Out Promotions, а також Loyalty Programs та інше – найкращі пропозиції вже чекають на вас! Не втрачайте можливість придбати авто своєї мрії за вигідною ціною з консультантом, який розуміє ваші потреби і можливості. 📞 Дзвоніть зараз: (204) 805-6180 Юлія 💬 Готова відповісти на всі ваші запитання і знайти саме те авто, яке вам потрібно! Заходьте на мою професійну фейсбук сторінку: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ А також мiй вебсайт: YuliaAutoExpert.com
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Вже з ФБ сюди переселився. Хочу дитину, але жити я швидше всього з вами не буду. Якийсь новий варіант проституції.
-
Привіт, друзі! Маємо для вас круту новину 🎙️ – у Вінніпезі стартує нова українська лайв-дискотека! 🎉 Вхід для дівчат до 22:00 – безкоштовний! Готуйтеся до незабутньої ночі: чисті ритми, запальна енергія та атмосфера, яка заряджає! На вас чекає: 🪩 VIP-ZONE – бронюйте місця й отримуйте в подарунок закуску + шот або пиво. 🪩 EDM-музика – тільки найкраще від талановитого DJ. 🪩 Вражаючі візуальні ефекти – створюємо шоу, яке ви не забудете. 🪩 Живописна атмосфера – в оточенні однодумців та поціновувачів хорошої музики. 📅 Дата: 27 грудня 2024 ⏰ Час: 21:00 – 2:00 📍 Адреса: 176 Fort St., Winnipeg 🎁 Купуйте квитки до 27 грудня і отримуйте перший шот у подарунок! 🎟️ Кількість квитків обмежена – тільки 50! Ця ніч створена для вас – фанатів музики та драйвових вечірок! Танцюємо під вогнями, створюємо яскраві спогади й зустрічаємо Новий рік у крутому ритмі✨ Кличте друзів, приходьте з гарним настроєм і долучайтеся до незабутньої музичної пригоди! 🚀 🎫 Квитки тут: www.eventbrite.com/e/disco-90s-night-party-tickets-1089294772989?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYm7C6ysTxr8NifHR5fJbCMF8VIw4_Rp9zo_YiOLKLyUMrji4f-rlQ9pWk_aem_nNYDVYI7FG0I7HHa-9kqNA До зустрічі на танцполі! 💥
-
Я уверен, что нынешние технологии позволяют двум мужчинам завести ребёнка
-
Всем привет я бросил курить но у меня остались сигареты ротманс может кому-то интересно пишите
-
Как говориться, раз не п*дорас