Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Guys, чи буде хтось з рідних найближчим часом їхати з України в Вінніпег ? Питаю, бо терміново треба передати посилку, звісно ж, що за винагороду 🙏. Заздалегіть дякую)
-
Португальское вино достойное Лучше пить не сладкое не полусладкое ,а сухое вино оптимальный здоровый вариант
-
Доброго дня! Хтось з наших робить автопак чи мпі? Поділіться з контактами. Щиро дякую!!!!
-
🚘 Обираєте нове авто? Довіртеся професіоналу! 🚘 Я, Юлія, продавець-консультант, допоможу вам знайти ідеальне авто, яке відповідатиме вашим потребам і бюджету. ✅ Нові авто: Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, Ford. ✅ Вживані авто: широкий вибір усіх брендів і моделей. ✨ Clear Out Promotions, а також Loyalty Programs та інше – найкращі пропозиції вже чекають на вас! Не втрачайте можливість придбати авто своєї мрії за вигідною ціною з консультантом, який розуміє ваші потреби і можливості. 📞 Дзвоніть зараз: (204) 805-6180 Юлія 💬 Готова відповісти на всі ваші запитання і знайти саме те авто, яке вам потрібно! Заходьте на мою професійну фейсбук сторінку: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ А також мiй вебсайт: YuliaAutoExpert.com
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Вже з ФБ сюди переселився. Хочу дитину, але жити я швидше всього з вами не буду. Якийсь новий варіант проституції.
-
Привіт, друзі! Маємо для вас круту новину 🎙️ – у Вінніпезі стартує нова українська лайв-дискотека! 🎉 Вхід для дівчат до 22:00 – безкоштовний! Готуйтеся до незабутньої ночі: чисті ритми, запальна енергія та атмосфера, яка заряджає! На вас чекає: 🪩 VIP-ZONE – бронюйте місця й отримуйте в подарунок закуску + шот або пиво. 🪩 EDM-музика – тільки найкраще від талановитого DJ. 🪩 Вражаючі візуальні ефекти – створюємо шоу, яке ви не забудете. 🪩 Живописна атмосфера – в оточенні однодумців та поціновувачів хорошої музики. 📅 Дата: 27 грудня 2024 ⏰ Час: 21:00 – 2:00 📍 Адреса: 176 Fort St., Winnipeg 🎁 Купуйте квитки до 27 грудня і отримуйте перший шот у подарунок! 🎟️ Кількість квитків обмежена – тільки 50! Ця ніч створена для вас – фанатів музики та драйвових вечірок! Танцюємо під вогнями, створюємо яскраві спогади й зустрічаємо Новий рік у крутому ритмі✨ Кличте друзів, приходьте з гарним настроєм і долучайтеся до незабутньої музичної пригоди! 🚀 🎫 Квитки тут: www.eventbrite.com/e/disco-90s-night-party-tickets-1089294772989?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYm7C6ysTxr8NifHR5fJbCMF8VIw4_Rp9zo_YiOLKLyUMrji4f-rlQ9pWk_aem_nNYDVYI7FG0I7HHa-9kqNA До зустрічі на танцполі! 💥
-
Я уверен, что нынешние технологии позволяют двум мужчинам завести ребёнка
-
Всем привет я бросил курить но у меня остались сигареты ротманс может кому-то интересно пишите
-
Как говориться, раз не п*дорас