Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Допоможіть будь ласка 500 cad закинути в еквіваленті гривень на монобанк рахунок
-
Уточню, что это не продолжение, а получение нового разрешения сроком не более 3х лет с момента подачи. Стоимость будет 255 CAD за заявку и данная сумма не подлежит возврату в случае отказа
-
А он?
-
Привет. Есть ли еще открытые продуктовые магазины? В гугле написано, что Фрешко работает до 10:00рм, а на дверях магазина 6:00рм 😱
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Добрий день всім! Дівчата жінки хто шукає кімнату.Я здаю в своїй арендованій квартирі. 600 $. 2 кімнатна квартира. з 1 січня 2025 вже вільна. 316 Des Meurons.В квартирі все є . В домі тренажерний зал. В мене є кіт. Я живу з дитиною 11 років. Паркінг оплата окремо на вулиці та в приміщенні. Будь ласка пишіть мені в приватні повідомлення. Дякую. З Різдвом
-
Скажите а здесь можно с кем не будь посоветоваться в личке касательно подачи апликации на PR?
-
Можете воспользоваться переводчиком )
-
Я не знаю украинского
-
t.me/uccmb
-
Всім привіт. Пишу Вам в цей Святий День Різдва Христового з України з ініціативою втілити в життя мрію маленької дівчинки з Донбасу. У нас є гурток для глухонімих діток, де ходить дівчинка, вони з мамою дуже бідно живуть, тато зник безвісті під Авдіївкою рік тому. У дівчинки 31 грудня День народження і вона дуже мріє про мобільний телефон.Мені дуже боляче дивитись, коли діти граються в телефоні, вона просить дати і їй, а діти відштовхують її і вона сидить плаче... Я вимушена свій давати.. Тому друзі, я хочу спробувати продать свої роботи, а саме: в'язані іграшки, декоративні ялинки та віночки з шишки. Якщо я зберу 4000 грн., то я придбаю телефон і 31 грудня подарую. Я хочу бачити щасливу дитину, а не дівчинку, у якої нічого немає.. Ця проклята війна дитинство у діток забрала... Тому хто має бажання і можливість допомогти, пишіть мені в приват.
-
Там на английском можно ещё общаться
-
Merry Christmas 🎅