Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт всім. Мене звати Майкл і я працюю у Wow mobile boutique в Поло парку. До кінця цього року ми маємо класні знижки на телефони! Поспішайте оновити свій пристрій за гарною ціною та отримати багато подарунків! Веселих свят.
-
С 1го февраля доступна комната в двухэтажном 3х комнатном townhouse. Район The Maples.Цена $570, в стоимость входят все ком услуги. Интернет за дополнительные $25. Парковка еще +75$. Есть стиральная и сушильные машины. Рядом находятся Dolorama, Lucky supermarket, автобусные остановки. Торговый центр Garden City, Walmart , Freshko 1,5km от дома. Только долгосрочная аренда. Предпочтительнее парень до 30 лет.
-
Получила сегодня платеж за посылку , которую мне прислала тетя из Европы и полностью сама оплатила доставку. 🤷🏻♀️ вопрос : за что я должна еще переплачивать? И , самое главное, имя не мое и фамилию с ошибками написали. Должна ли я оплачивать данный инвойс?
-
Написав вам у приватних
-
Good afternoon all. Just in case If anyone needs anatomy teacher/lecturer ! Holla me . Thanks 🙏🏻
-
Доброго дня. Працюю в автосалоні. З радістю допоможу вам обрати відповідний авто: новий або вживаний. Більше 200 варіантів. Готівка, фінансування, лізінг. Відсоткова ставка до 4.99%. Абсолютно нове покоління 2025 Chevrolet Equinox! Chevrolet Trax, Trailblazer, а також Chevrolet Equinox EV and Blazer EV з 0 першим внеском та безкоштовною швидкою зарядкою на 3 роки. Будь ласка, звертайтесь. Буду радий знайомству! З повагою, Олексій Vickar Community Chevrolet 964 Regent Avenue West www.vickarchevrolet.ca/ +1 204 698 80 15 [email protected]
-
Выглядит как скам