Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если снять об этом тикток и там будет миллион просмотров, то обязательно вернут в Польшу 😆😆
-
Здаємо в саблет 2 bedrooms apartment 1693$ ( у вартість входить: критий паркінг, вода ). Опалення електричне, але квартира тепла і в зимові місяці коштує 30-50$. Вона знаходиться на 11му поверсі , також з неї відкривається гарний краєвид на park St. Vital та річку. В будинку є 2 ліфта , джакузі , сауна, спортзал та великий басейн на вулиці . Великі та просторі кімнати , а також велика кухня яка є окремою, це дуже рідко зустрічається в цьому місті. Із вікна кухні теж видно парк та річку, ще там є комора. Ще великий плюс - 2 bathroom ( вона включає дві кімнати: в одній ванна та раковина, а в іншій раковина та унітаз. Неподалік є різні магазини ( та save on foods), спортзал Shapes. Квартира здається з 1 березня, але заїхати можна в кінці лютого за домовленістю. Договір оренди до грудня. Новим мешканцям подаруємо велику мікрохвильову піч. За подробицями пишіть ☺️
-
Доброго вечора. Хтось можливо має чи знає де можна купити вишиту сорочку для хлопчика 4 роки. Потрібно терміново на суботу
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
ЦІЄЇ СУБОТИ 11.01.2025 МАЄМО ПОДІЮ РОКУ!!! 🎉С У П Е Р Ф І Н А Л - 2 0 2 4 🎉 ПЛАН ЗАХОДУ: 16-00 - збираємось та проводимо ігри у звичному режимі. 17-30 - стартує гра фіналістів. Всі інші у цей час грають на інших ігрових столах або вболівають за фіналістів. О 19-00 у основному залі стартує наша музика: граємо - співаємо, танцюємо - святкуємо) До 19-00 вхід вільний (для тих хто зареєструвався на захід) від 19-00 увійти до закладу можна буде лише попередньо узгодивши. Участь БЕЗКОШТОВНА. За довідками пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Шукаю кімнату на підселення, є маленька дитина 2 роки, ТЕРМІНОВО ‼️
-
Вчера получилось все-таки добавиться!😎
-
Може хтось не може роботу знайти і йому треба: Компанія шукає 2-3 людини руферів (роблять плоскі дахи, типу як на школах, лікарнях). Можно з досвідом роботи і без (я так розумію від цього залежить зарплата). Norwin Roofing Ltd, 1463 Dugald Rd, Winnipeg, MB R2J 0H3 [Name] Billy [Mobile] (204) 794-9408
-
Если газ ваш основной источник обогрева, то да это реально. Примите во внимание: 1. Этот платеж "real", то есть считывали показания счётчика. Возможно в прошлом месяце когда делали "estimate" то насчитали чуток меньше чем надо. 2. Из 164 дол. в счете, вы платите 66 за углеродный налог ( спасибо самому лучшему правительству)...
-
Ох, і хвилююче.. але, оголошую, що запуск записів - ЗАПУЩЕНО 🔥 місця обмежені, тому пишіть, хто хоче потрапити 🫶 Давайте поспілкуємось вживу! Обміняємось енергіями і пізнаємо наше тіло більше ❤️🔥 Крім інформації буде ще солодка перерва та робота з тілом 😉 Чекаю саме на тебе 🫶