Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Збережемо ваші найкращі моменти разом!📸 Привіт! Я Дана, фотограф, який перетворює важливі події у спогади, що грітимуть серце все життя. ❤️ ✨ Моє завдання — створити фото, які передадуть вашу історію, щирі емоції та справжню красу моменту. Що я пропоную: - Дитячі та сімейні фотосесії 🧸 - Зйомка весіль і святкових подій 💍 - Індивідуальні фотосесії та портрети 📸 - Атмосферна фотозйомка в студії чи на природі 🌿 -Пологи та домашній/студійний newborn 🤰🏼 📩 Разом ми створимо кадри, які ви будете переглядати з посмішкою багато років! www.instagram.com/napkhaniuk.photo/profilecard/?igsh=N3NsdjVvZ2MzcTQy
-
Всім привіт) Всі кого цікавлять книжки українською , запрошую до нашого Instagram www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy Та Facebook www.facebook.com/groups/1614299385783019 Де представлені книги , які є в наявності , також можливе замовлення книг по вашим запитам) Дякую, за увагу ) Всім гарного дня )
-
Доброго дня. Підкажіть,будь ласка, хорошого ріелтора тут у Вінніпезі.
-
Зустрічайте новий магазин українських товарів "KoloShop" у місті Вінніпег! Назва магазину "Kolo" уособлює коло українських талановитих майстрів, які вимушено покинули Україну, тікаючи від війни та нині проживають у Канаді. В магазині "KoloShop" Ви знайдете: ✨️дизайнерські футболки, світшоти, худді, куртки, сумки та аксесуари з українською символікою; ✨️ вишиті сорочки та картини; ✨️ іграшки, ляльки мотанки та вироби для декору інтер'єру; ✨️ прикраси з бісеру, гердани, силянки та намиста з натурального каміння; ✨️ натуральні товари для догляду за шкірою на основі бджолиного воску та ефірних олій; ✨️ мило з натуральними оліями та соком алое вера; ✨️ магніти,брелки та інше Чекаємо Вас за адресою: 680 Watt St, Winnipeg (House of Local) Вівторок-субота 10:00-18:00 Неділя 10:00-17:00 Купуй онлайн www.koloshop.ca Номер телефону: +1 (431) 278 3925 [email protected]
-
Зустрічайте новий магазин українських товарів "KoloShop" у місті Вінніпег! Назва магазину "Kolo" уособлює коло українських талановитих майстрів, які вимушено покинули Україну, тікаючи від війни та нині проживають у Канаді. В магазині "KoloShop" Ви знайдете: ✨️дизайнерські футболки, світшоти, худді, куртки, сумки та аксесуари з українською символікою; ✨️ вишиті сорочки та картини; ✨️ іграшки, ляльки мотанки та вироби для декору інтер'єру; ✨️ прикраси з бісеру, гердани, силянки та намиста з натурального каміння; ✨️ натуральні товари для догляду за шкірою на основі бджолиного воску та ефірних олій; ✨️ мило з натуральними оліями та соком алое вера; ✨️ магніти,брелки та інше Чекаємо Вас за адресою: 680 Watt St, Winnipeg (House of Local) Вівторок-субота 10:00-18:00 Неділя 10:00-17:00 Купуй онлайн www.koloshop.ca Номер телефону: +1 (431) 278 3925 [email protected]
-
В иммиграционном чате ,обычно 😎
-
Львица вышла на охоту
-
Это тот, кто "Я хочу завести детей"😆😆😆
-
Тут уже писал человек длинное сообщение с параметрами и требованиями, а ему хуёв в панамку напихали