Winnipeg for Ukrainians - chat
-
З 1 лютого здається в аренду мебльована кімната в бейсменті будинку, розташованого в хорошому та безпечному районі Вінніпегу. У кімнаті є всі необхідні меблі, маленький холодильник. Кухня та санвузол – спільне користування з сусідом (який орендує іншу кімнату в бейсменті). Перевага надається чоловікові без шкідливих звичок (паління та домашні тварини не дозволяються). Вартість оренди: 700 CAD (включено всі комунальні послуги, Wi-Fi та TV). Адреса: 135 Dunits Drive. За додатковою інформацією звертатися до власниці будинку: (204) 612-8547, [email protected] (Aria).
-
Доброго дня, потрібна людина яка добре знає англійську 21.01. На 10:00 Потрібна допомога в якості перекладача на 2+- години, оплата погодинно За подробицями напишіть в лс
-
🌟 Вивчайте англійську онлайн! 🌟 🎓 Про мене: • 12 років досвіду викладання. • Сертифікати TEFL та CELPIP Instructor. • Магістр англійської мови та літератури, PhD в галузі освіти. 💻 Що я пропоную? • CELPIP: допомога в успішній здачі для PR та громадянства. • IELTS (General/Academic): підготовка до всіх блоків іспиту. • Бізнес-англійська: навички спілкування, ділового листування, підготовка до інтерв'ю, резюме та cover letter. ✨ Як відбуваються заняття: • Індивідуальний підхід та зручний графік. • Онлайн на платформі Zoom. Інтерактивні методи навчання. • Розбір стратегій виконання завдань іспиту (Brainstorming, IPDOF, 5Ws та ін.).
-
🍀Здається 1 бедрум квартира у саблет з 1 березня 2025 року ( договір до 30 вересня 2025 із можливістю продовження договору.). У тихому та затишному районі багатоквартирного будинку, за адресою 1660 Henderson Hwy. Ціна 1325$ (все включено, крім інтернету) + критий теплий паркінг (80$), великий балкон. В будинку є басейн, парилка(сауна), тренажери, джакузі, їдальня, перукарня. Також є маленький магазинчик. Поряд з будинком є автобусна зупинка (11 та 41 автобуси). Недалеко зупинки на автобуси 77, 85, 90. Також недалеко знаходяться No Frills, Safeway, фермерський ринок, багато різних кафе та ресторанів, Dollarama, 7-Eleven, на автобусі (11 мин) є Sobeys та Freshco. Дитячі садочки, школа, багато затишних парків, річка та медичних закладів. Будівля No pet friendly. Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі по дві штуки. Посудомийка. Є пандус для інвалідів та матерів з візками. Є кондиціонер та кімнатні термостати. Тихі сусіди, чудовий лендлорд та багато українських сімей. Пишіть або дзвоніть 4319900456 🐦🔑🧿
-
Привет, в чате есть флористы из Roy's florist? 🌸
-
Йоу! Всім привіт! Мій друг хендпоук-тату майстер з далекої і рідної України приїхав до мене в гості на тиждень. Незабаром він повертається додому, але може зробити для вас декілька унікальних традиційних татуювань. Чувак в цій темі вже 8 років, тож дуже рекомендую завітати до нього на сеанс, поки є така можливість! Кому цікаво - пишіть, зробить реального стилю!
-
Та то не работа. Он по дружески набьет)