Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А бахнуть пивка в баньке со стейками не любишь?
-
Не по христиански всё это...
-
✨ ELYSIUM – бездоганний догляд за вашим авто ✨ 🔹 Локація: 158 Glenwood Crescent 🔹 Контакт: 431-668-2944 🚗 Наші послуги: • Чистка салону – ретельна хімчистка для оновлення вашого інтер’єру. • Полірування фар – повернемо яскравість і прозорість вашим фарам. • Мийка двигуна – акуратний догляд для чистоти та довговічності. 🌟 Чому обирають ELYSIUM? • Використовуємо тільки якісні матеріали та професійне обладнання. • Гарантуємо швидкий і якісний результат. • Дбаємо про кожну деталь! 📅 Записуйтесь вже зараз: Телефонуйте 431-668-2944 або пишіть нам у Direct. Ваше авто заслуговує на найкращий догляд! ELYSIUM – там, де чистота і блиск зустрічаються.
-
Доброго дня. Буду дуже вдячна якщо хтось володіє інформацією і зможе допомогти. Тільки отримала новий паспорт для дитини і продовжила її перміт але теперішній дії до кінця березня. Якщо до цього часу я не отримаю новий, що тоді робити? Кому писати чи потрібно покинути країну. Чи можливо взяти тимчасовий документ що я очікую на новий ? Дякую ♥️
-
🎥 🤫 Псс… Хочете побачити, як все відбувається за лаштунками нашого квізу? Щось типу секретного відео, але краще – реальна участь у грі! 🎯 Гра вже цієї п’ятниці, тому: 1️⃣ Приєднуйтесь до нашого каналу тут. 2️⃣ Реєструйте команду або знайдіть своїх однодумців. ⚡ Відчуйте всю магію, коли звичайні запитання стають викликами, а команди – чемпіонами!
-
Visitor record можно получить вообще на границе😁 Главное чтоб Ваши документы были действительные на момент возвращения. Ну и главное наличие визы, а не visitor record, при возвращении в Канаду
-
Прийнятий на військову службу до Вінніпезького рТЦК від 22.01.25р.
-
И конечно же вы их не использовали во время просрочки 🤝