Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ну по суті видали, ну але тоже таке собі задоволення , ще за страховку платити 15 баксів в день
-
Почти мёртвая, ещё 200 км и больше не заведётся, вам по идее должны были дать рентовскую машину (могу ошибаться)
-
Ну я туди заїхати ніяк не можу, робочі години не позволяють
-
Ну у мене то машина не на ходу по суті, а ваша робоча?
-
Заедьте в МПИ и поговори там на счёт даты и времени по клейму, они должны были дать все эти данные
-
Ну все що було це я зробив клейм, мені подзвонив аджастер, сказав за 5 балів, про дедактибил, і що треба чекати оцінки
-
Ну или как вариант живите бесплатно, коммуналка 450$
-
Значит ваш вариант позвонить им ещё раз, так как машина то даётся на определённый срок , так как мне каждый раз дают номер клейма и день визита
-
Я написав в мпі на емейл аджастера сьогодні зранку, він таки не відповів
-
Мпі покриває оренду, але не страховку на машину
-
Так её мпи покрывает вроде, я не помню чтоб со своего кармана платили, там оплата была 0.10 центов за каждый километр, который лишний проехали
-
Как вариант, соседи биток майнят.
-
Мы первый раз ждали пол года, пошли, а они и забыли уже и закрыли, напомнили и быстро потом машина ушла на ремонт
-
Мені поки нічого не давали, завтра попробую з ними поговорити, дякую
-
Это вода, электрика, газ и интернет за все 100 долларов в месяц в квартире или может там часть коммуналки входит в арендную плату? В обьявлении написано про комнату в доме, это нормальная цена для коммуналки в доме, у нас в доме только газ и электрика 250- 270 долларов в месяц зимой выходят, плюс вода с вывозом отходов около 500 долларов за три месяца ( около165 долларов в месяц). И за интернет 55 или 60 долларов в месяц.
-
Є на продаж Marlboro black and lucky strike gold 100 - 100са за блок, кому цікаво в лс.
-
Здається 1 бедрум квартира у саблет із 1 березня 29 квітня закінчується договір, але є можливість продовження на рік 🗓️ 📍 Адреса: 188 Anderson Ave (перший поверх). 💵 Ціна: $975/місяць + комуналка 🏠 Свіжий ремонт 🌞 Великі вікна, багато світла особливо влітку 🧺 Лаундрі в підвалі, завжди вільне 🚗 Парковка за додаткову плату, 50$ 🌳 Поруч із будинком розташований чудовий парк із виходом до річки та дитячим майданчиком, літом відкривають басейн для малечі 🌸 🚌 Прямо біля будинку є автобусна зупинка. Їздить № 18 автобус. 🛒 Магазин No Frills за 10 хвилин ходьби, в 5 хвилинах місцевий магазин. Багато різних кафе та ресторанів, Dollarama, 7-Eleven, Shoppers Drug Mart. 🚫 not pet friendly 🤝 Тихі сусіди та приємна атмосфера Контакти: 📞 +14319903568 Софія 🌸
-
Доброго дня, чи є послуги безкоштовної консультації з юристом?
-
Ти головне видали зуби "мудрості", якщо ще не видалив, бо прийдеться ще раз ставити брекети.
-
це я і ммав на увазі)
21 Jan 2023, 23:31
185616/188152
5 minutes ago