Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я перший раз в свому житті щось продаю, та навіть не знала, як це робити і логічно, що я можу робити помилки в цінах, та вписати дані не правильно, як я це і зробила, бо не доводилось чимось таким займатись, надіюсь понятно і питання закінчені)
-
1. Удачи с продажей 2. Напишите в объявлении конкретные данные вашего ноутбука, а то вид процессора, поколение, оперативка, и размер диска создают впечатление - что вы подстроите комп под желания покупателя. 3. Да, на первый взгляд цена выглядит очень завышенной ( минимум вдвое), но это ваше право. 4. Этот чат не барахолка, поэтому не злоупотребляйте рекламой
-
Окей, дякую)
-
Запрошую на підробіток аніматором талановитих, активних, енергійних та веселих дівчат та хлопців. Робота чудово підійде учням та студентам. Це не основна робота, а лише підробіток 2-4 рази на місяць. Зазвичай у вихідні дні, інколи у будні дні ввечері. Вимоги до кандидатів: - Вміння створювати веселу, позитивну атмосферу; - Вміння ладнати та знаходити спільну мову з дітьми; - Відповідальність, пунктуальність, доброзичливість, добре поставлене мовлення, енергійність та творче мислення. - Вміння імпровізувати та підлаштовуватися під дитячий колектив. Обов'язки: - Працювати у костюмі казкового героя. - Проводити анімаційну програму на дитячих святах. - Працювати зі сценарієм та реквізитом. - Знання української, англійської, російської мов вітається (або хоча б однієї з них) Зарплата 20-50$/год, залежить від ваших вмінь, навичок і досвіду. За деталями - пишіть у приватні повідомлення.
-
Лично я покупал в оптике в суперсторе. Там и офтадьмолог, и ремонт очков и тд. Сделать просто: приходите в оптику и говорите вам нужны очки. Дальше вам назначат визит к офтвльмоллогу (если у вас нет относительно свежего рецепта очков)
-
Если уже есть рецепт и вы точно знаете размеры оправы ( длина дужек, расстояние на переносице, и т д) то можно посмотреть онлайн в clearly ( самый большой онлайн магазин очков в Канаде). Там реально дешевле, но только если вы точно знаете что именно вам надо www.clearly.ca/en-ca?cid=PM-SGA_000000-1.CA-Clearly-EN-B-NA-ClearlyCore-Exact-NA-NA-Ecom-NA_Clearly+-+Exact_clearly&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA74G9BhAEEiwA8kNfpZJZZmXJ4ilJzXP1f5_s9U04utPpo_rNGRIAommH9UhwJEatbmfPARoCJJQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds