Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В Канаді багато українців які є волонтери в різних організаціях, всіх відправимо в Україну? Чи може ви не патріот?
-
Куча объявлений на airbnb, booking, Facebook marketplace 🤷♂️
-
Не всі з тих організацій збирають на вілли в Іспанії під прикриттям патріотизму і війни. А загалом так, якщо людина рахує себе патріотом, то саме зараз є чудова нагода продемонструвати це не язиком, а в посадках на лбз. А не лазити по мирним містам Європи чи Америки з прапорами в розказувати про єдність
-
Ну я не вважаю, що ми маємо їхати в небезпеку і везти за собою дітей. Щоб щось комусь доказати. А не виховувати їх в мирному місті! Все, переконали не будемо розказувати про єдність🤣🤣🤣🤣🤣бо ми не в Україні 🤣🤣🤣🤣і читайте добре, добровільний донат!!!! Тобто, на добровільній основі)))))
-
Чего Вы вдруг ищете патриотов Украины в Канаде? Тут только патриоты Канады могут быть и только они. Настоящие патриоты Украины сидят в окопе и воюют за их государство. Только предатели и падонки сидят заграницей и делают вид что они ярые патриоты Украины 👍 Если ты патриот Украины ты обязан был взять оружие или пойти на военный завод в Украине, но никак не сидеть в Канаде и топить за смерти других в Украине 👍
-
Ну, украинский патриотизм - это отдельная стадия отупения мозга до уровня русского патриота.
-
Вы работаете на военной заводе в Канаде и делаете снаряды для украинского фронта? Я могу сказать, Вы 💯 делаете документы на жительство и собираетесь остаться в Канаде. Или Вы собираетесь назад возвращаться и отстраивать государство и вложите все деньги накопленные в него? Может Вы врёте сами себе?👍
-
А я думал эти разговоры о патриотизме в другой стране года два как кончились, но, видимо, весеннее обострение
-
Знаю людину яка здає цілий острів біля Кенори ... але ціна там прилічна
-
Я не шукаю нічого) просто з ваших слів виходить всі ми тут предатели и подонки) Може і поїдемо, життя покаже. Якщо буде куди їхати…. Просто скажіть мені одне, чому всіх волонтерів в Канаді в Україну? А чому їм тут не можна помогти людям, хто не знає англійську? Хто не розбирається в чомусь і просто хоче не за гроші дізнатись якусь інформацію? Також як і ця такс клінік?
-
Эта контора собирает деньги на войну, а не на мир. Я понимаю, что эти деньги пойдут левыми путями кому-то в карман. Все кто сейчас пытается носить украинский флаг и собирать на фронт деньги должны быть в обязательном порядке отправлены в самые горячие точки на фронте
-
Чи ви вважаєте що ми тут всі повинні сидіти і якщо хтось щось організовує, то всьо!!!! Давайте такі назад в окопи, бо що ви тут розказуєте про Україну і тому подібне…..їдьте там волонтерити, тут нам від вас нічого не потрібно…..
-
Так можна ж не донатити…. Якщо не хочете) написано ж…. Якщо ви впевнені в тому. Такс клініки вони всі безкоштовні!!!!!! Тут донати за бажанням) так само як і в іншій організаціях, я не думаю що з вас донат вибивають 🙃
-
Так зачем собирать на войну деньги вообще? Что за идиотизм?