Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Знаю людину яка здає цілий острів біля Кенори ... але ціна там прилічна
-
Я не шукаю нічого) просто з ваших слів виходить всі ми тут предатели и подонки) Може і поїдемо, життя покаже. Якщо буде куди їхати…. Просто скажіть мені одне, чому всіх волонтерів в Канаді в Україну? А чому їм тут не можна помогти людям, хто не знає англійську? Хто не розбирається в чомусь і просто хоче не за гроші дізнатись якусь інформацію? Також як і ця такс клінік?
-
Эта контора собирает деньги на войну, а не на мир. Я понимаю, что эти деньги пойдут левыми путями кому-то в карман. Все кто сейчас пытается носить украинский флаг и собирать на фронт деньги должны быть в обязательном порядке отправлены в самые горячие точки на фронте
-
Чи ви вважаєте що ми тут всі повинні сидіти і якщо хтось щось організовує, то всьо!!!! Давайте такі назад в окопи, бо що ви тут розказуєте про Україну і тому подібне…..їдьте там волонтерити, тут нам від вас нічого не потрібно…..
-
Так можна ж не донатити…. Якщо не хочете) написано ж…. Якщо ви впевнені в тому. Такс клініки вони всі безкоштовні!!!!!! Тут донати за бажанням) так само як і в іншій організаціях, я не думаю що з вас донат вибивають 🙃
-
Так зачем собирать на войну деньги вообще? Что за идиотизм?
-
Звісно користуюсь, адже zeлупа ще нікому за останні 4 роки не підписав відмову від укрогромадянства. І це ти про той паспорт, де люди постійно питають, як його продовжити чи зробити новий, оскільки zeрежим безперервно вставляє людям палки в колеса в цьому питанні?
-
northpointretreat.com/