Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый день. Я ищу трихолога для консультации , или может парикмахера с лампой-лупой.
-
Я слышал тоже. Но вдруг?)
-
В аквариум подойдёт?
-
Вроде не участвовал в аферах с тд
-
Доброго вечора ) можливо хтось летить в Україну цього місяця і може взяти маленьку передачуу? Відгукніться будь-ласка!
-
Можно поехать на фронт😁
-
Вместо аргументов сразу апперкот и добивающий
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood Chrysler Dodge Jeep Ram, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. Якщо вас цікавить авто інших брендів, або сервіс, ми також допоможемо. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, звертайтесь буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Саблет: Перездаємо нашу однокімнатну квартиру на 100 Princess Street Доступно для заселення з 1 квітня або раніше! Основні характеристики: ✔ Історичний шарм: Квартира в стилі лофту з відкритою цегляною кладкою та сучасними оздобленнями. ✔ Гардеробна, Пральня в квартирі, Посудомийна машина ✔ Дозволено утримувати тварин (в тому числі великих собак), доступність для людей з обмеженими можливостями, ліфт, система безпеки, будівля для некурців та фітнес-центр. ✔ Комунальні послуги включено: Вода та кондиціонер. ✔ Без паркувального місця на території. ✔ Чудовий менеджмент Деталі оренди: 💰 Місячна плата: 1 275 доларів до 30 вересня 2025 року, з можливістю продовження оренди. 📩 Напишіть мені в приват, щоб дізнатися більше деталей або домовитися про перегляд!
-
здається велика кімната master bedroom зі своєю гардеробною. $676 за все, всі utilities включені. кімната тільки для жінок. в сусідній кімнаті проживає дівчина з України. район Поло Парк, до якого 5 хвилин пішки. заїжджати 1 квітня. але якщо зацікавило, то краще оформлювати вже зараз, бо потрібно подати документи менеджеру будинку.
-
кто хорошо разбирается в теме отношений с лендлордом и может быстро проконсультировать, пожалуйста