Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вітаю спільнота. Підкажіть, будь ласка, чи дійсно під час офіційного працевлаштування завжди потрібно надавати довідку про несудимість з усіх країн, де мешкав понад пів року за останні 3 роки? Річ у тім, що до Канади я мешкав близько 7 місяців в Іспанії, але перед переїздом довідку не оформлював. Зараз ще не маю подібного запиту від роботодавця, або для процедури отримання PR, проте хочу підготуватися, оскільки постфактум це може зайняти багато часу. Вже перевірив розташування консульств/посольств Іспанії в Канаді, і знаходяться вони доволі далеко від Вінніпегу, аж в Торонто, Оттаві та Монреалі. Чи є тут ті, хто проходив цей шлях? Як саме ви отримували цей документ (особистий візит, відправляли поштою чи взагалі не було необхідності)? Розкажіть про власний досвід. Буду вдячний за відповідь
-
В канаде не принимают долар сша старого образца, у меня не приняли 95 года, сказали что просто не могут, хорошо что 5 доларов ,а не 100
-
Этому сайту уже пол года как минимум, ну там такое....
-
Спасибо
-
Харк хед это шлем, в любом строительном они есть, но можете и на маркет плейсе купить, я думаю многие прошареные сливают халявные шлемы там
-
Indeed
-
Работодатель сказал купить hard hat
-
Смотря какие цели вы преследует если вам надо чтобы были серьифицированы CSA то они дороже, если вам чисто для себя то будут дешевле.
-
Заедьте в гиант тайгер, там дешевле или на маркетплейсе посмотрите, Маркс и канадиан таер дороговато будет, сегодня за ботинками в Маркс заезжал 200+ которые мне более менее подходили, заехал в гиант тайгер купил за 60$
-
Canadian tire, mark's , cabelas
-
Да че вы на человека накинулись , это его страничка и его ник... Вам заняться больше не чем?
-
Хз по моему х-ло рип
-
А что изменилось?
-
Енотик-полоскун?
-
О, да?)