Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Нуу подавляющее большинство в пропорции среди активных. Когда уже люди поумнеют...походу никогда
-
25 лайков неплохо
-
Добрий день, хочу запитати, чи можна брати ліки для дітей в літак, в ручну кладь і скільки, чи повинні бути в упаковках???Якщо ні, то як краще передати в багаж,в упаковках чи розпакувати щоб не занімали багато місця. Пишу тому що перечитала багато інформації, а те що цікавить мене на даний момент, не знаходжу. Дякую.
-
Да я так интересовался)) просто у меня тоже были моменты когда я по телефону говорил на русском со своей женой а мне продавец который жто слышал чутли не факинг пупкин в трубку кричал, ну я ему то ответил тем же и сказал что я с Украины, он успокоился. Но все же))
-
Ладно пойду книжку лучше почитаю))) а то щас лишнего наговорю
-
А я думал со свободы все начиналось. Я за свободу, а не за определение кто что как...
-
А вы знаете что риторический вопрос в нашем языке не чем не выделен и он может быть воспринят как обычный вопрос))
-
Деякі люди втратили близьких, рідних, зломане життя. Тому їм важко психологічно пережити то все, і вони хочуть позбутися всього що зв‘язане з рашкою. Це тільки одна з можливих причин. Тому я вважаю сильні люди просто приймають це як є та шукають собі інші шляхи до власних потреб і розмовляють багатьма мовами в залежності від співрозмовника.