Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В мене питання якщо я забула диплом ,то не дуже треба якщо я не працюватиму по професії ?
-
Согласен. Людям тяжело. Слишком свежее все. Надеюсь найдут в себе силы со временем восстановиться и переступить через деление канадцев на другие нации
-
Беріть все що є. Мали і в ручній , і в вантажі. І розпаковані , ніхто нічого не питав. Теж багато залишили, а тут так зразу не знайдеш. Теж сумнівалися, краще беріть все, що необхідне.
-
Дякую за відповідь, дуже переживаю перед вильотом.
-
Я считаю, что наше дело знать о возможным последствиях и предупредить других, а другие уже сами пусть решают как им жить.
-
Нуу подавляющее большинство в пропорции среди активных. Когда уже люди поумнеют...походу никогда
-
Ми всі ліки брали в ручну кладь. В Німеччині хотіли забрати дитячий антибіотик та панадол, але не забрали. Все інше без проблем.
-
Но всё же не 5000 и это радует
-
Продавець висловив свою солідарність з Україною, а ви сприйняли як особисту образу?
-
25 лайков неплохо
-
Добрий день, хочу запитати, чи можна брати ліки для дітей в літак, в ручну кладь і скільки, чи повинні бути в упаковках???Якщо ні, то як краще передати в багаж,в упаковках чи розпакувати щоб не занімали багато місця. Пишу тому що перечитала багато інформації, а те що цікавить мене на даний момент, не знаходжу. Дякую.
-
Да я так интересовался)) просто у меня тоже были моменты когда я по телефону говорил на русском со своей женой а мне продавец который жто слышал чутли не факинг пупкин в трубку кричал, ну я ему то ответил тем же и сказал что я с Украины, он успокоился. Но все же))
-
Сергей, таких групп много. Но мы говорили больше об отказе в сервисе по причине языка и про разжигание ненависти. Само по себе общение на русском или украинском языке может происходить и без этого.
-
Нет
-
Я з вами не згоден. Потрібно шукати те що об'єднує, а не розділяти по будь якої ознаки. Це ксенофобія.
-
Ладно пойду книжку лучше почитаю))) а то щас лишнего наговорю
-
А я думал со свободы все начиналось. Я за свободу, а не за определение кто что как...
-
А вы знаете что риторический вопрос в нашем языке не чем не выделен и он может быть воспринят как обычный вопрос))
-
Деякі люди втратили близьких, рідних, зломане життя. Тому їм важко психологічно пережити то все, і вони хочуть позбутися всього що зв‘язане з рашкою. Це тільки одна з можливих причин. Тому я вважаю сильні люди просто приймають це як є та шукають собі інші шляхи до власних потреб і розмовляють багатьма мовами в залежності від співрозмовника.
-
Это риторический вопрос
21 Jan 2023, 23:31
22/186740
about 8 hours ago