Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Квитки треба дивитися за 2-2.5 місяці. Оптимальна ціна. Ми летіли в жовтні з Вроцлава, три перельоти, 550 доларів США з багажем за людину.
-
З пересадками в Франкфурті і Торонто, в Торонто багаж потрібно було забрати і знову зареєструвати.
-
Скажіть будь ласка,а з Відня до Вінніпегу є прямий рейс,чи з пересадкою,і де саме,якщо є?Дякую
-
Я брав тиждень назад на 27.11 Це дешевше що було І ми дальше Краків-Франфурд-Торонто-Вінніпег
-
Ого, я 990$ заплатив за 2х з багажем(Condor), з Відня до Вінніпега
-
Смотрите на сайтах банков когда свободное время есть. Можно appointment и онлайн заказать. В Scotiabank я так и делал.
-
В двух магазинах смотрел - нету!
-
Дякую, буду мати на увазі. 🤝
-
Ні. Не обов'язково. Але якщо заповните, то В Торонто приреєстрації на комп'ютері, треба буде менше дій) Я не заповнював Арів))
-
Ми ходили по банках та питали вільні дні, і в Scotiabank нам знайшли час на завтра в якомусь відділенні далеченько. І все
-
Добрий день. Потрібно зараз заповнювати AriveCan перед вильотом? Дякую.
-
Не знаю чесно
-
Де ви таке шукаєте по 3000?
-
2100 доларів США За троїх з багажом
-
Condor.com
-
Dimka а если до войны заехал и просроченная виза и безвиз, дадут без проблем вылететь?
-
Дякую, якщо не секрет за яку ціну квитки вишли, бо я на сайтах дивлюся два квитки менше ніж 3000$ не придбаєш
-
Ну так чому ви переживаєте Біо паспорт і песель і все ок У мене дитина і дружина від. Початку війни зі мною і теж безвіз прострочений Але є песель
-
@RooslanaZodek
-
Да есть
21 Jan 2023, 23:31
24221/187454
about 4 hours ago