Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Знайомі летіли: - одні 29.10.2022 (Краків, Відень, Торонто, Вінніпег) - другі 01.11.2022 (Краків, Франкфурт, Торонто, Вінніпег)
-
Сколько нужно имея пр прожить чтобы получить гражданство?
-
Всім привіт. Планую в лютому приїхати у Вінніпег. Маю питання з приводу роботи. Тут реально буде взагалі піти працювати в сферу перманентного макіяжу та тату? Чи треба будуть додаткові ліцензії? Досвід роботи більше 2 років,диплом міжнародний, був свій ФОП у Польщі.
-
Manitoba Museum, Winnipeg Art Gallery, Winnipeg Royal Ballet, Human Rights Museum, Thermea Nordic Spa, Mennonite Heritage Museum (летом стоит туда поехать, не знаю если там есть что делать зимой), Lower Fort Garry (тоже желательно туда ехать летом).
-
Спасибо!
-
Спасибо!))
-
Спа! Может вообще можно фото с телефона.Мне тоже нужно документы на поезд и т д,а вы на вклейку визы тоже записывались или в любой день можно?
-
Ребят подскажите пожалуйста какой-нибудь интересное место или музей ?
-
А зачемон нужен вобще на каждый день?
-
Никаких выписок не дают
-
Подскажите как вы обходились в Европе без паспорта,когда он был на вклейке визы?Дают какой-то документ о том что паспорт находится в визовом центре?Я живу в Эстонии,а визо6в Финляндии?
-
Всім Привіт . Дівчатка , хто приїхав alone до Вінніпегу , напишіть ,будь ласка, в приватні 😊
-
Консульство в Эдмонтоне или в Торонто
-
Підкажіть, коли будете подавати на новий паспорт і яким чином? У моєї мами паспорт закінчиться у лютому 2023 року. Коли буде виїздне консульське обслуговування у Вінніпезі не відомо. Лишається тільки їхати у Торонто?