Здрастуйте, в пошуку роботи . Ростислав , 25 років. Розглядаю роботу в сферах: мувінг (права керування С(ua) , по приїзду замінюю на фул g) , будівництво фасади, гіпсокартон, бетон, арматура, мувінг. Відаю перевагу роботі на великій висоті, та роботі що потребує фізичної витривалості. Робочий графік роботи бажано від 10-14 год робочих, 6 днів на тиждень. Можу взяти бригаду ..
До місця не прив'язаний, розглядаю все крім провінцій БК та Онтаріо,(важко з пр.) хочу подаватися на PR.
*Приліт кінець лютого - березень
Англійська: pre-international 3, international 1
Також можу розглядаю Веб ..(html5, css, Python (джун), JavaScript, Cisco, захист інформації та контроль офіса за порушення веб-безпеки, витоків інформації через персонал, таргетинг.
Добре ознайомлений з оптимізацією роботи шляхом застосування та індивідуальної розробки програмного забезпечення ( боти, штучний інтелект,)
Якщо роботодавець запропонує умови, зможу пришвидшити приліт.
У теперішній момент займаюсь встановленням пожежної безпеки, на промислових об'єктах різного типу, у тому числі що перебувають в експлуатації.
Стресостійкий, до умов не має побажань.. але при не тактовному відношенню, та відкритому хамстві не затримуюсь більше години на роботі, особливо при критиці керівництва за мою нац. приналежність