Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спасибо большое
-
- Пошук житла для родини з дітьми - ПР для новоприбулих та які є нюанси - Пошук роботи для неробітничих напрямків. Наприклад, як знайти роботу драйвером або будівельником ясно. Які є поради для менеджерів та фахівців, що мали керівні посади.
-
Зрозумів, дякую
-
Да, просто пойти по адресу и они по идее всем делают, кто пришел
-
Лицензирование
-
Підкажіть, будь ласка, я правильно розумію, що достатньо з health card прийти у вказаний день/час за адресою і там без направлення від лікаря зможуть зробити тест? На сайті цієї інформації не знайшов, можливо хтось цікавився
-
Или можно самим купит страховку и будет какое-то покрытие
-
В больших компаниях бывают страховки сотрудников, частично покрывающие услуги стоматологов
-
Ребята подскажите есть ли какие-то льготы на стоматолога?
-
Тепер чомусь не пускає...
-
Но я создавала новый профиль, с локацией в Канаде...дело 1 минуты
-
play.google.com/store/apps/details?id=com.fivemobile.myaccount
-
А вы поменяли магазин на канадский?
-
Play Store не знаходить...
-
Отметьтесь, пожалуйста, вот здесь в комментариях к посту t.me/WPGforukrainians/37
-
Отметьтесь, пожалуйста, вот здесь в комментариях к посту t.me/WPGforukrainians/37
-
Вітаю спільнота! Чи є тут ті, хто звертався по допомогу до організації Family Dynamics?
-
Люди, скажіть, будь ласка, чи є у Роджерса застосунок? Купила сімку, успішно користуюсь, але прийде час, коли треба буде поповнити рахунок. Чомусь не можу на сайті навіть зареєструватись
-
Вот тут абсолютно согласен. Просто приехали на потенциальное место работы. Приняли можно сказать сразу. Даже готовы были ждать пока разберемся с вопросами по поводу машины и жилья. Да и ставка стартует от 17$
-
Это будет в январе. Дату сообщим как закроем все детали.
21 Jan 2023, 23:31
25465/186955
24 minutes ago