Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На indeed, jobbank знаходите що вас цікавить, надсилаєте їм резюме, роздруковуєте ваші резюме і йдете по цим компаніям, фізично приносите резюме. Можливо навіть вдасться одразу з кимось поговорити з відділу найму. Ваше роздруковане резюме на столі у наймача виділить вас серед десятків (а може сотень) інших імейлів.
-
Я ж написала, що місяць розсилала резюме. Потім почала ніжками ходити і в цей же час почали відповідати на мої резюме місячної давності. І ту роботу, де зараз працюю я ніжками знайшла. А від інших відмовилась
-
Обовязково,якщо ви у Польщі треба подати вньосек де робили песель,що ви виїджаєте в Канаду.Є спеціальні вньоски.
-
Ми з чоловіком якраз таки "ніжками" і знайшли роботу. Питали, гуглили, їздили, і це працює. Може не для всіх професій, але для багатьох.
-
То так можна до весни в готелі просидіти😂
-
так, я розумію, що картки в Україні чи Європі коштують за обслуговування. Просто я думала є якась інша необхідність закривати рахунок перед віїздом.
-
Є знайомі які мали з даним питанням проблему
-
Якщо ви плануєте тут залишатись,то незабувайте що за обслуговування іде місячна оплата.І часто є сьогодні безкоштовно,а що буде за рік не відомо.Банк може знімати ,а якщо коштів немає то іде в мінуса
-
для оплаты чеком вам нужен чек из банка - делается быстро в любом отделении вашего банка. Мы такой делали при покупке машины, с этим чеком получатель снимет с вашего счета нужную сумму. Но это возможно временная мера, если у вас еще нет дебетовой карты. Мы, например, не смогли оплатить украинскими картами, никакими, была нужна канадская депозитная карта. Теперь переводим с карты в личном кабинете на сайте комплекса, где снимаем жилье.
-
навіщо закривати рахунки? ну якщо вони не на соцдопомогу
-
Печаль(
-
та вони не швидкі, то висилайте скрізь і вдень ходіть ніжками - десь точно вам пощастить!
-
не було. При віїзді на таможні нас запитали чи надовго і сказали залишити блу-кард (ми були в Австрії). І перед від*їздом ми повідомили служби та виписались.
-
Мне подправили пару дней назад 🤔
-
Тиждень то не час взагалі. Я резюме власне цілий місяць розсилала, і потім перейшла до фази "ходити ніжками і шукати роботу" і аж через місяць від початку розсилання резюме, мене почали запрошувати на співбесіди