Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спокійно там?
-
Популярный клуб для 30+
-
SOS! Дуже потрібна порада! Зі мною трапилась неприємна ситуація (( В п‘ятницю замовила в ІКЕА доставку мебелі (диван, ліжко, ковдри та інше). Всього на 2 тис.дол. За доставку Оплатила 60 дол. В неділю доставка повинна була бути до 13:00 Приїжджають індуси в 13:20, довго шукають в машині, а потім кажуть, Сорі! Ми забули ваші меблі, ми вам подзвонимо! І все! Я перезвонюю в 17:00 і коли пояснюю хто я і що чекаю, скидають слухавку. Я заходжу на сайт Ікеа і в мене Шок! Стоїть по номеру мого заказу статус отримано, стоїть мій підпис (якась карлюка) і фото доставленого товару в якійсь не моїй квартирі! Я галопом беру таксі, їду в Ікеа за 20 хвилин до закриття, показую їм скрін їх сайту, чеки, вони всі в шоці! Вибачались, але сказали, що тільки в понеділок зможуть розібратися. Я в них випросила ковдри (які в принципі оплачені) В якості компенсації нам повернули вартість доставки і дали картку Ікеа на 50 доларів! Для мене було дуже важливо отримати меблі саме в неділю, так як ми переїхали з готелю на квартиру, звісно пусту квартиру. І ось сьогодні вже понеділок 17:00, а мені так ніхто все подзвонив!😭 До кого мені звертатися?
-
Привіт))) Хто щось чув про Нічний клуб Palomino?????
-
У меня примерно одинаково на личный Роджерс и на рабочий Белл. Но немного разные звонят :)
-
Или если у вас один из prepaid номеров, который переходит из рук в руки, то могли звонить предыдущему владельцу
-
Спам однозначно, тут часто бывает)
-
привет! минимальная отработка часов фул там (30часов), считается в неделю? или должна быть минимум 120 в месяц ? для pr ?
-
Спасибо вам большое!!! Я очень рад что есть такие люди как вы😉
-
Это вам наверно лучше в mpi узнать. У меня пока не было такого опыта
-
Я извиняюсь может уже кто то обсуждал это, но у меня инвалидность по зрению не вижу на один глаз но права водительские есть в Украине получил законно по мимо автомобильных отучился и получил на трактора комбайны и погрузчики. Смогу ли я обменять свои на Канадские?
-
Це додаток для бронювання змін у аеропорту
-
Украинские просто обменивают. На месте делают проверку зрения
-
Перепрошую, а додаток відображає аppartments.
-
Водійські посвідчення просто обмінюють, чи треба медкомісію пройти та єкзамени здати?
-
По идее должны порезать сразу ( в любой провинции)
-
Здравствуйте, может у кого то есть номер, куда звонить что бы поменять место жительства в хелс карте
-
По правилам нигде не возвращают, насколько я знаю. Может по ошибке где-то вернули?
-
А кому возвращают? Я пока не слышала про такие провинции
-
Понял
21 Jan 2023, 23:31
26357/187795
32 minutes ago