Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Господи, честно говоря, я просто в шоке постоянно от медицины тут...страшно...и за себя и за ребенка
-
Дякую за поради! Дуже сподіваюсь знайти щось ще до приїзду, так буде спокійніше.
-
А urgent care тоже в госпитале находится?
-
А в реальности сколько ? И у Вас был mild or severe emergency (извините за вопрос)
-
Ну на практике сколько. По телефону сказали 6 часов .
-
Вы туда ездили ? Как долго ждали ?
-
Я працюю, бабуся з дітьми. Такий сетап практикується багатьма працюючими мамами
-
Шановні друзі! Я вирішила їхати з двома дітьми до Вінніпегу. Зараз в Польщі, чекаю на візу для бабусі ще. І вже почала шукати роботу…у мене англійська як рідна і я понад 10 років працювала в міжнародній компанії на керівних посадах. Зараз в декреті, але виходити все одно немає куди з нього в Україні. Тепер звичайно ж шукаю entry level jobs. Але навіть так отримую одні відписки :( Поділіться як ви шукали першу роботу і які ваші історії успіху, бо в мене вже відчай наступає.
-
Ребята, доброй ночи ! Скажите в какой лучше госпиталь ехать ч маленьким ребенком emergency?
-
Я с Европы( перед выездом в Канаду) на себя выслал посылку на адрес отеля,Best Western. Подружился с девочками на ресепшене,и когда пришла посылка( шла почти 2 мес) они меня набрали и я подскочил оперативно и забрал ее( хотя в отеле уже этом давно не жил,и изначально они мне говорили,что если адресат не проживает на данный момент,то обратно отправляют ..но приветливость и Френдли Манитоба сыграло роль:)))
-
Platos