Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Интересно, а если визу дадут 31го марта, что делать. Если человек подаст сейчас например. в чем его вина? чисто на логику вопрос
-
Проблема в том, что программа cuaet особенная, и визы по этой программе то же выдают особенные. По моему мнению, даже если у вас будет рабочая виза по программе cuaet, и вы вьедете в Канаду после 31.03.2023, то разрешение на работу вам не выдадут
-
100 % - згоден. можна почитати останнє інтерв'ю міністра з питань міграції, він каже, що буде більше спрямовано допомоги у отриманні внж для людей які вже хоч трішки інтегрувалися в канадську економіку
-
Это трудно однозначно сказать. Потому что помимо помощи, есть еще такое понятие как финансирование. Плюс будет статистика. И если правительство увидит, что программа себя не оправдала, то ее возможно и не продлят. Думаю никто не планировал что война будет так долго идти. Я вижу в этом большую проблему с воссоединением семей. То есть изначально был план, что женщины с детьми летят, а к ним потом мужья приезжают. А сейчас уже понятно, что не приезжают. И сроки сильно отличаются у тех, кто заехал и тех, кто ждет заехать. То есть муж приедет с разрешением на 3 года, а у жены уже 2 года осталось и дальше будет куча проблем. В общем, вопросов пока очень много
-
Подскажите, если мне надо пересесть ещё на 1 автобус, чтобы добраться до места назначения, я могу не покупать второй билет, а просто при входе отсканировать этот? Если успею до 14:44?
-
Тоже так думаю, тем более ходит информация что Канада думает упростить получение ВНЖ для украинцев
-
Мороженого захотелось - посоветуйте какое вкусное тут, типа пломбир, белое без примесей
-
Приходите еще)
-
Кайф, дякую!
-
Мне вечера сказали о приложении что показывает на сколько реально опаздывает автобус касательно вашей остановки «Wpg bus live” - попробуйте и вы
-
Це чиїсь фантазії)) всі хто заповнює заявку повинні поставити галочку біля ворк перміт чи стаді перміт, томущо програма не пропусте далі) і це не значить що вам його дадуть навіть через три роки по приїзду, це лише покаже які у вас наміри у Канаді - працювати чи навчатися чи ще там якісь є пункти не пам'ятаю ))
-
Буду тепер мати два джерела інформації, може так буде краще
-
Я їздив десь 6-7 маршрутами за тиждень, можливо не всі коректно працюють)
-
Дивно, в мене ні))
-
Гугл карти добре справляються і за тиждень поки ми тут - завжди вчасно показували прибуття автобусів
-
Перед тим як заїхати в Канаду, багато читав і дивився онлайн міграційних консультантів, томущо теж хотів приїхати в 23 році. Для того, щоб працювати, вам потрібна червона бумажка - ворк перміт, його потрібно скрізь і в банках і на роботі і при оформленні страховки і для SIN . І він видається тією датою якою ви підійдете до офіцера в Торонто чи куди ви там приїдете в перший аеропорт Канади. Ворк перміт не видадуть вам наприклад 01.04.23 томущо ви подали заявку чи що ви маєте на увазі. Томущо по закону це не спрацює, на офіційному сайті буде написано ворк перміт видається до 31.03.23 а у вас буде стояти дата 01.04.23 наприклад . Так система не працює. Я думаю, що вони зробили часові рамки для тих кому це дійсно потрібно або хто серйозно налаштований до Канади вже зараз. А не для тих хто зробив візу і можливо через рік чи два приїде - а можливо і ні. Віза це документ по якому вас впустять на територію. А ворк перміт - це дозвіл який видається тільки по прильоту і при особистій бесіді офіцера з вами. Багато людей прилітає просто по візі і відразу після декларації йде по валізи а ті кому потрібен дозвіл стає в окрему колейку з українцями, індусами, корейцями і багатьма іншими національностями людей які хочуть відкрити ворк перміт і працювати в Канаді офіційно.