Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Усіх, вітаю можливо хтось може допомогти з роботою? Мови не знаю
-
Дякую
-
Понял, спасибо!
-
Почти в каждом районе есть скейтпарк
-
Теж цікаво це. Сподіваюся буде відповідь)
-
Дякую
-
Только те, кому требуется по сфере деятельности
-
Подивилась по карті, це приблизно 3,5 км від нас. Дякую!)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка,по зняттю обмеження WP. Після проходження медичного екзамену по прибуттю,всі мають подавати на зняття обмежень.Чи тільки ті люди подають ,які планують працювати по професіям зазначених в обмеженнях?) Дякую)
-
Кажуть, що держава дає 300 дол на купівлю зимового одягу. Може хто в курсі ?
-
Спасибо!
-
Да, все верно! Так же
-
TD1MB заполняется также как и TD1? Только цифра не 14398 ,а 10145?
-
В воскресенье Переводим часы
-
Вы в каком районе? На Форксе есть скейт парк.
-
Я натирал область переносицы, лоб, виски, переносицу, возле носовых пазух и места миндалин на шее. Повторюсь, тонким слоем - в первые минуты идёт резкое испарение и не только греет нос но и вы вдыхаете сильные эфирные запахи. Даже слёзы могут выступить в первые минуты, так что намазали, закрыли глаза и полежать 5 мин пока первое парение пройдёт. Так же хорошо снимет головную боль, либо боль в спине, поясницы, почек и тд Пока эта мазь у меня была я переносил заболевания без каких либо таблеток применяя мазь по 3 раза в день
-
Спасибо!
-
Всім привіт!) Скажіть, будь ласка, хто може знає, на якому сайті можна прочитати правила чи щось цього типу з приводу того, де можна кататись на трюковому самокаті, крім скейт парку? Мій син катається на трюковому самокаті і питання в тому, чи може він просто по вулиці їздити. Бачимо, що тут взагалі ніхто не катається на самокатах і скейтах ні по вулиці, ні в парках... Скейт парків мало. Або може ми десь не там гуляємо)))))
-
Точно.
-
надеемся, что да. А то пишут, что часто опаздывают
21 Jan 2023, 23:31
27572/187185
about 5 hours ago