Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Are every time new employers?
-
Вам дешевше буде замовити доставку з магазину, вони все заносять самі. Чула, що якась в них акція при замовленні на 300 Дол онлайн, привозять безкоштовно, спитайте в них чи є вона ще
-
The video is so inspiring! 👍Thanks! And I have found one more. It may be very interesting for newcomers! Enjoy! www.youtube.com/watch?v=Ym6jgeOlpyc
-
You can also rent Uhaul - cheap
-
О да, я вам вірю)
-
www.eventbrite.ca/d/canada--winnipeg/job-fairs/
-
У меня вот средний английский, и вчера я пошёл в госпиталь Разобрать английский медицинский - это тоже отдельный квест, хочу вам сказать)
-
Коли я був в ІКЕА, питав за доставку, то вони сказали 59 (чи 69 доларів) незалежно від кількості товару. Тому думаю зручніше і дешевше домовитися з ними на місці. Щоправда доставка не день в день
-
Yes (((
-
Missed, it was yesterday
-
Дякую, запитаю за індивідуал!)
-
Та застопорився! Не йде щось. Пробую а результат майже на місці. А розбір слів канадців , то окремий квест. Але благо вони вміють інколи повільно говорити)))
-
😰😰 I missed it, I really need a job
-
Так если уже не нулевой, то можно и самому развить, главное словарный запас расширять и побольше с канадцами общаться, учиться различать что они говорят)
-
Спитайте в іміграційному центрі про заняття один на один, мені знайшли волонтера на спілкування за місяць, тестування welarc чекати місяць-півтора, а потім ще курси чекати, все не швидко
-
Welarc проводить тестування і тільки після нього пропонує вам курси згідно рівня
-
Ви маєте на увазі immigration center в downtown? Сказали , що групи набрані і в мене як людини не з нульовим рівнем мови мало шансів, що мене приймуть. От шукаю ще варіанти)
-
Welarc вони сказали що групи вже набрані , та і розклад в них не підходить.
-
Добрий вечір! Я зараз навчаюсь безкоштовно на курсах в Імміграційному Центрі. Записувалась в готелі коли приїхала. Потім передзвонили і запросили. Чекаю своєї черги на welarc.
-
Welarc бесплатные, но там расписание может не подойти, потому что Вы не сами выбираете
21 Jan 2023, 23:31
29276/187875
about 11 hours ago