Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А як наприклад подзвонити?є вайфай в аєропорту?
-
В аеропорту побачите стенд із соняшниками, там будуть волонтери які вас розселять до готелю та нададуть інформацію про перші кроки в Канаді(сін номер, рахунок в банку,хелс кард). Якщо прилітаєте піздно вночі і волонтерів не буде, то на стенді є номер телефону. Подзвоніть і вам також допоможуть
-
Уточняйте у нотариуса в Украине. Сейчас доверенности на недвижимость действительны только 1 месяц, уточните насчёт доверенности на авто
-
Привіт,друзі. Я новенька в цій групі, тому не читала хто що писав раніше. І одразу хшчу перепросити за питання, які можливо вже колись були поставлені. Ми з чоловіком прилітаємо 1 грудня до Вінніпегу, зараз поки знаходимося в Польщі. Порадьте нам як можна потрапити до безкоштовного готелю на 2 тижні, а можливо знайдуться люди в яких можна буде тимчасово пожити, звичайно не безкоштовно. Можливо хтось шукає сусідів, роздивимося всі варіанти. Може ми вже можемо заповнювати якісь документи, які потрібні для переїзду у Вінніпег, якщо так то дайте знати які. І ще одне важливе запитання. Маю трохи грошей в євро, чи буде вигідно їх міняти у Вінніпезі, який зараз у вас там курс євро і долара американського. Вдячна за відповідь, всім бажаю миру і тепла 🤗
-
Так апостилировать можноо в Украине онлайн это все просто, я выше сайт написал, этот сайт работает напрямую с Канадой через него дипломы апостилируют, просто суть в том что дипломы надо апостилировать потому что в Канаде их оценивает частная фирма WES а сама Канада апостили не признает, странная фигня ну так и есть, сам все процедуры проходил
-
То я так і писала, що в Європі. Апостіль вимагають в Україні, тому і питання як правильно робити.
-
В Канаде немного по другому, тут не признают апостилирование...
-
Это в европе, можно все сделать проще, написать любую записку и апостилировать через украинскую фирму и все. Дешевле и проще.
-
Почніть з того, що буде потрібно нотаріусу з України.
-
Дивіться, треба посольство чи консульство, де можуть зразу її зробити і апостилювати, все в одному місці. Треба телефонувати і запитати, і я гадаю треба бути присутнім, але краще запитати яка процедура. Ми робили по другому сценарію, бо у посольство була черга на місяць. Ми пішли до найближчого нотаріуса, бо він тільки звіряє ваш підпис. а потім з цими всіма бумагами вже поїхали ставити апостіль. У Австрії це робили у земельному цивільному суді. Я думаю нотаріус також підкаже де можна зробити апостиль
-
Та нз, ещё можешь попробовать от руки написать и апостилировать, и пусть твой знакомый у нотариуса спросить в Украине катит такое или нет. Если нормальный нотариус то там можно все решить)))
-
Зрозумів, дякую
-
Канада просто не признает апостилирование. Поэтому тут вряд-ли апостиль поставят
-
Они тебе поставят апостиль
-
Дякую)) бо вчора мене аж знервувала , і так на нервах і ще мені додадатково нерви витрипали.
-
Сделаешь документы у клерка, потом узнай если нужен апостиль сделай через apostil.in.ua
-
Найди клерка, который делает документы и ты решишь свой вопрос
-
Там одна інфа, не від автора. А тут інфа від людини яка особисто робила
-
Тебе нужен обычный клерк
-
Вам же ссылку на все скинули в группе где говорят только на украинском