Winnipeg for Ukrainians - chat
-
К ним первым пошел . В поло парк . Ремонт мат. Плат не производят .
-
• Completion of a two- to three-year college program in electronics or Completion of a four-year apprenticeship program in electronic servicing and repair or Completion of high school or college courses in electronics and on-the-job training is required. • Trade certification for electronics technicians (consumer products) is available, but voluntary, in Ontario, British Columbia and the Yukon.
-
Всем привет ! Хочу узнать общего мнения. Предистория: На днях у моей супруги сломался телефон. Столкнулся с проблемой что его не где починить , есть много сервисов , но чинят они мягко говоря так себе , в основном замена дисплейчиков. У нас предположительно мной проблема была в коротком замыкании на материнской плате. Для них это особо сложный ремонт , нет не оборудования не знаний в этом . У меня вопрос. На сколько будет актуально, закупить оборудование и начать здесь ремонтировать. У меня опыт в ремонте гаджетов 10 лет . Произвожу ремонты любой сложности . Очень важно ваше мнение. Заранее спасибо 🙏
-
Уже три раза за неделю пыталась в Костко пару товаров купить - очереди просто невероятные, три раза я просто разворачивалась и уходила. Может оно и не надо, если не на толпу закупаться)
-
Доброго вечора. Мене дещо бентежить тема смаку їжі у Канаді, якщо ви розумієте про що я. І я вже мовчу про ціни, бо навіть гарно заробляючи чи маючи гроші, до цих цін треба трохи звикнути, щоб заходити до магазину без паніки:). Про що це я - не хотілось б тут розводити розмову про сельодку серед тих, хто шукає корисну інформацію більш важливого плану. Але і губити іншу про лайфхаки відгуки про магазини тощо також не хочеться. Тому створила нову групу, куди всіх і запрошую. Буду намагатися постити свої спостереження та цікавинки. І всіх запрошую, для кого тема також актуальна. Сподіваюсь адміни не проти. t.me/winnipegfood