Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подскажите,сдача анализов в лаборатории бесплатно?(есть направление от врача)
-
+19 job offers for Production in R3Y, Manitoba, Canada jobs-bear.com/jobs?utm_source=google&geo=ca&utm_campaign=jobListWithKeywordCABroadHiring&keyword=production%20hiring&campaignid=13612817995&adgroupid=130779930624&feeditemid=&targetid=aud-833159357690:kwd-332400370&locinterest=&locpysical=9001216&matchtype=b&gclid=Cj0KCQiA_P6dBhD1ARIsAAGI7HBZZ5-6DFwEkNp6smzPEX3L29qxaztmsOqdqQrq8ml6OzxZpIHm2BgaAtKHEALw_wcB#finishFirstJob
-
О! Буду искать, спасибо!
-
Спасибо!
-
Walmart, superstore, shoppers есть ртутные. Я тоже не выношу электронные😊
-
Не пециалист. Более точный результат измерения во рту под языком чем в подмышкеке. Спрашивайте в аптеках у аптекаря про градусник. Не безопасен он. ..
-
Чи є такі хто виграв білети? Куди та силка приходить з початком реєстрації і де оьновляти сторінку можливо хтось знає
-
Здравствуйте! Подскажите, возможно ли здесь приобрести ртутный градусник? Может, кто сталкивался… Или, возможно, вы знаете точный электронный, все, что здесь пробовала, не измеряет температуру точно :( заранее спасибо!
-
Лучше посоветуйтесь в своём банке
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, як краще зробити в наступній ситуації: є USD і треба покласти їх на свою канадську картку. Виникло декілька питань щодо цього: 1) чи правда, що можна покласти гроші на свій рахунок як у CAD, так і в USD? 2) якщо покласти в USD, то це буде якась інша, окрема картка на моєму банківському аккаунті? Якщо так, то як його відкрити? 3) як саме можна покласти кеш на свою картку? Прийти на відділення банку? Чи є якісь альтернативні варіанти? 4) чи є якась комісія, коли кладеш кеш на свій рахунок? 5) якщо я буду брати виписку з банку для лендлорда при оренді квартири, то це ок, що там будуть рахунки і в CAD, і в USD, чи лендлорда цікавить тільки CAD? 6) чи не потрібно буде сплачувати податок з цієї суми, яку я поклав на свій рахунок? 7) чи не буде мій рахунок заблоковано після поповнення карти з формулюванням від банку типу "а доведи, що ти не терорист і джерело походження цих коштів легальне"? 8) якщо конвертувати USD в CAD при поповненні своєї карти, то де шукати найвигідніший курс
-
Добрый день! Кто может подсказать что это за документ и где его брать?)
-
Таня 204 8990190 Бухгалтер
-
Пожалуйста отзовитесь люди которые сами снимали ограничения с ворк пермита, нужна помощь в том как добавляли документы которые требуют.