Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, як краще зробити в наступній ситуації: є USD і треба покласти їх на свою канадську картку. Виникло декілька питань щодо цього: 1) чи правда, що можна покласти гроші на свій рахунок як у CAD, так і в USD? 2) якщо покласти в USD, то це буде якась інша, окрема картка на моєму банківському аккаунті? Якщо так, то як його відкрити? 3) як саме можна покласти кеш на свою картку? Прийти на відділення банку? Чи є якісь альтернативні варіанти? 4) чи є якась комісія, коли кладеш кеш на свій рахунок? 5) якщо я буду брати виписку з банку для лендлорда при оренді квартири, то це ок, що там будуть рахунки і в CAD, і в USD, чи лендлорда цікавить тільки CAD? 6) чи не потрібно буде сплачувати податок з цієї суми, яку я поклав на свій рахунок? 7) чи не буде мій рахунок заблоковано після поповнення карти з формулюванням від банку типу "а доведи, що ти не терорист і джерело походження цих коштів легальне"? 8) якщо конвертувати USD в CAD при поповненні своєї карти, то де шукати найвигідніший курс
-
Добрый день! Кто может подсказать что это за документ и где его брать?)
-
Таня 204 8990190 Бухгалтер
-
Пожалуйста отзовитесь люди которые сами снимали ограничения с ворк пермита, нужна помощь в том как добавляли документы которые требуют.
-
Попробуйте тут. Call the IRCC Call Centre (1-888-242-2100), from within Canada only, Monday to Friday, 8am to 4pm local time, except for statutory holidays). Prepare to wait on hold for some time. Try calling early in the morning or use a speakerphone.
-
Доброе утро) подскажите пожалуйста кто проходил медкомиссию. Нужно ли детям до 4 лет её проходить? И что именно нужно проходить?
-
Слава богу - нема😅
-
Достаточно анализа крови и флюорографии
-
Підкажіть, будь ласка, краще зі свого досвіду, як можливо переслати посилку з власними речами з Варшави до Вінніпегу?
-
Зрозуміло. Думаю і правда, перший раз підемо до бухгалтера, а потім побачимо як піде))