Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В 90% случаев машины работают на 87ом. Есть исключения когда для мощных моторов надо бензин с более высоким октаном. Вот и всё.
-
Краще не треба, буде стресувати. У мене теж собака та кіт. Я пам'ятаю, хтось хотів собі тваринку, є реальна можливість.
-
Добрий вечір. Кто хотів завести собі мохнатого або орендувати житло.
-
maps.app.goo.gl/d7b4PANcjme8hs4M7?g_st=it 🛒🛒🛒 В цій Долорамі завівся цікавий чоловік який регулярно просить щось йому купити, розповідає що немає коштів, на мене за тиждень три рази вже попадав, видно до багатьох людей підходить бо в обличчя не запам’ятовує, він може навіть не чекати вашої відповіді, а одразу починати складати те що йому треба у ваш візочок😂Спочатку просить купити щось одне недороге коли бачить що ви ведетесь починає типу згадувати що йому ще щось треба і ще і ще 😂😂😂 Хто живе поруч і ходить в ту Долораму майте на увазі
-
workforcenow.adp.com/mascsr/default/mdf/recruitment/recruitment.html?cid=7446f47a-478c-4656-9e69-f9557b8aac3b&ccId=19000101_000001&lang=en_CA
-
Что-то у вас не то открылось:
-
Надо заполнять когда приходят документы вам на почту. У каждого своя налоговая ситуация , поэтому у каждого эта декларация будет выглядеть по разному. Если нужна помощь в заполнении, можете подойти ко мне ( заранее договорившись ) я помогу заполнить и отошлю ваши документы по назначению . Принимаю в отделении на Коридон
-
Все должны заполнять эту форму
-
Работа