Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт. В будь, якому випадку прийдеться платити податок на авто , що з салону, що з рук. Але знаю, що заповнюючи договір купівлі продажу в мрі можна меншу ціну вписати і таким чином заплатити менше податків. Сейфті - це проблема продавця і дійсне воно рік , з ціною точно не впевнений, робиться приблизно тиждень. Не рекомендую брати авто без сейфті.
-
Пожалуйста. Уровень зарплаты не мало важен.
-
@Sfinxx я напомню один раз Chat rules: 1. No hate speech or bullying 2. Be kind 3. Our group is about Winnipeg, Canada 4. No donation links 5. No politics 6. No judgement 7. Respect everyone’s privacy 8. No promotions or spam 9. No discrimination
-
Давайте не будем это всё на публику выносить?) Люди сюда за советом приходят, а не за этим всем)
-
Спасибо
-
Посмотри в Costco. Видел на неделе. Относительно дёшево . В магазине дешевле чем online
-
Kijiji or marketplace
-
Я відвозила свій та чоловіка паспорт у Відень, захопила дитячі, там дозволили подати всі комплекти. Одне що свій та чоловіка забрала за 5 днів, а дитячі були готові через 3 неділі.
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати де у Вініпезі модна купити гитару не дорого, або б/у
-
www.canada.ca/en/services/health/campaigns/cannabis/health-effects.html
-
Спасибо
-
Легально детям до 19 лет не продадут в магазине. Большинство местных детей не курят ничего
-
winnipeg.ca/cms/animal/prohibited_animals.stm
-
А скажіть мені, будь ласка, якщо замовляти одяг - взуття з американських сайтів. То чи дорога доставка виходить? І взагалі чи можна замовляти на канадську адресу. Бо колись дуже полюбляла 6pm американський. І навіть з доставкою в Україну виходило взуття дешевше, ніж купити в Україні. І взуття то носимо по кілька років, добра якість.
-
Не повинно бути взагалі проблем, так як обидва паспорти у Вас на руках. Людей навіть з простроченими безвізом випускали
-
Доброго дня, вилітаю Варшава - Франкфурт - Торонто - Вінніпег, і таке питання в Польщі я по-старому закордонному паспорту(на ньому є карта побиту) а візу в Канаду маю в новому безвізовому паспорті, чи не буде проблем з перельотом? Наперед дякую
-
Вы меня успокоили, спасибо за ваш ответ!
-
А подскажите пожалуйста какую самую низкую температуру вы застали в Виннипеге?
-
Я здесь живу намного больше чем пару лет. У меня дома подростки. Их тема марихуаны и наркотиков не интересует вообще. Здесь наркотики в принципе можно "достать" практически в любой школе, тем кому это надо и интересно. Тем кому это не интересно, эта тема проходит абсолютно мимо них. Мне кажется всё идёт из семьи, в первую очередь. Говорите со своим ребёнком, объясните ему последствия и риски. Обьясните что надо иметь своё мнение и внутренний стержень и не поддаваться влиянию "друзей" если ему что то не хочется делать. Лично я не сталкивалась с этой проблемой в городе, хотя тут на каждом углу магазин который продаёт травку.
-
petraveller.com.au/blog/banned-dog-breeds-in-canada
21 Jan 2023, 23:31
32086/187904
24 minutes ago