Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня Чи є водії категорії 1а чи 1s, які можуть легально їздити до Америки та шукають роботу?
-
Ребята подскажите надо в семье всем открывать акаунт в банке? как правильно сделать? нашли свободное место и не знаем,спрашивают общий счёт?
-
Насчёт косметики я бы не переживал. Я знаю фирму натуральной косметики где вся продукция основана на чистейших ингридиентах и даже имеет сертификат USDA Organic. Так что о кремах я бы не переживал. К стати это местная фирма, так сказать гордость нашего городка!
-
Дякую
-
Добрый день, Антон! Пару работ в прикреплённых висела, сейчас перешлю :) Ещё поищите по поиску чата, пожалуйста, много полезного найдёте плюс ещё парочку вакансий
-
Добрий день! Мене звати Антон. Я недавно приїхав у Вінніпег та зараз шукаю роботу. Буду вдячний за любу допомогу/пораду. У мене диплом магістра по Агроінженерії. Можу виконувати любу роботу, швидко вчуся. Шкідливих звичок не маю. Рівень англійської мови - середній. Можу прислати резюме в приват якщо треба. Гарного дня, дякую!
-
Доброго дня! Рекрутингова агенція Myrowich Staffing Agency шукає кандидатів на позицію Столяр у місті Вінніпег. Офіційне працевлаштування на повний робочий день. Ставка - до $50/год. (залежно від кваліфікації) Будівництво, планування та реконструкція винних підвалів; • Виготовлення та інсталяція різних дерев’яних елементів меблів та виробів з дерева; • Виготовлення, збір та обробка ручним способом з наступним оздобленням елементів декорацій та меблів; • Швидке виконання деревообробних завдань; • Оцінка безпеки та потенційних загроз у місці виконання робіт; • Прийняття рішень щодо пріоритетних завдань згідно з терміновістю та затримками виконання робіт; • Стрімке бажання навчатися та розвиватися. Специфічні вимоги: Сертифікація “Red Seal” або інша, яка підтверджує досвід роботи у напрямку столярства більше ніж 10 років. Можливість відкриття візи США Усіх зацікавлених просимо звертатися за номером телефону +1 (647) 295 7744 або на адрес електронної пошти - [email protected] www.Myrowich.com
-
Да, я понимаю. Я с семьей, с малым. Особо не находишься и на убере не наездишься.
-
Вам на укр права страховку дороже оформлять. Проще сменить права а потом авто взять )
-
Если вы уже в Канаде вы можете взять бесплатного репетитора )
-
Всем добрый день. Подскажите, пожалуйста, возможно ли купить авто на украинские права? (Искал по истории чата, так и не нашёл информацию) Я в автомобилях не шарю, возможно есть кто-то, кто может помочь с покупкой авто? Найти проверить посмотреть авто?
-
Можешь, но чтобы работать самому, нужно два года отучиться.