Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Раньше в самолёте давали или в аэропорту прилета
-
Все понятно- люди спрашивали поэтому сделал репост
-
А что непонятного там?
-
Я бы на всякий случай точную сумму знала. И количество купюр. Что-то типа 10 шт по $100, 200 шт по $50,....
-
Але я самостійно возив паспорт до візового центру, через тиждень поїхав забрав уже з візою. Сповіщення на email приходило постійно: коли прийняли паспорт, коли взяли в роботу, коли вклеїли візу 😉
-
Дякую за пораду
-
Доброго дня. Дзвоніть до візового центру, номер телефону є в Гугл-карті. Мені у Відні візу вклеїли протягом тижня.
-
Я також їм написала і дзвонила, вони відповіли чекати в досі нічого не прислали. Сказали, зараз велика черга і час очікування збільшився
-
Я почистила почту , но вроде сюда писала, когда подала, куда и кто. Мне очень быстро прислали все трек номера.
-
У мене так само. Відправила до Мадриду 3.10 і тиша
-
Дуже вдячна за пораду.....було б спокійніше чекати ,якщо би знала ,що паспорт у них
-
VIENNIMMIGRATION@international.gc.ca напишите сюда и попросите трек номер.
-
Думаю как и в Украине, надо предъявлять и заверять!?
-
Ми таку декларацію заповнювали в літаку,і нам її сказали залишити собі😂напам’ять
-
Надо наверное у офицера это брать!?
-
Спасибки
-
Здравствуйте! Нашла распечатку по заполнении декларации в группе…,подскажите пожалуйста как ее правильно заполнить?🙏🙏🙏
-
Oleg вот копия
-
Доброго дня....а не підскажете, що робити?Відправила паспорт свій та чоловіка у Вену для вклейки візи,паспорт доставлений у Вену 6.10 але від них не прийшло жодного сповіщення ,що паспорт є у них....ні емаіл, ні смс неприходила,у особистому кабінеті теж нічого не змінилося..... Через який приблизно час приходить сповіщення,а то переживаю ,щоб паспорти не загубилися... Паспорти відправляла кожен окрему,і у конверт ставила квитанцію про оплату зворотньої пересилки. Якщо зможете порадите,що робити,буду дуже вдячна
-
Я тоже так думала, переводила все на курс САД , а по итогу просто есть ли сума больше 10к и все. И там заполняеться одна декларация на семью.
21 Jan 2023, 23:31
34768/187743
37 minutes ago