Winnipeg for Ukrainians - chat
-
И то правда
-
-
Ну власти вроде говорят что куча мест не заполненых😁
-
Так если в Канаде столько рабочих мест не закрыто, зачем так усложнять?))
-
То, что в онлайн форме- идёт в базу данных для поиска по ключевым словам. Приложеное идёт для чтения человеком, если до этого дойдёт дело. Почему ключевые слова не вытаскиваются из резюме автоматически? - чтобы не было претензий, что "читалка" неправильно прочитала. Кавер леттер суммирует и отвечает по пунктам на требования, указанные в объявлении. И лучше прямо пункт-в-пункт, иначе читающий его человек может запросто сказать "многабукав" и не разбираться.
-
Друзі, хто знає французьку? Треба вичитати текст на помилки. За оплату. Якщо ви можете і хочете, напишіть мені, будь ласка, в особисті.
-
Друзі, хто хоче розказати про свій шлях до Канади з України? Формат відео інтерв’ю для канадських онлайн-медіа. Англійською чи українською. Особливо, але ❗️не обов’язково❗️ якщо ви маєте щось спільне до професії пожежника чи ваші рідні. Напишіть мені в особисті повідомлення: 1.Ваше ім’я, вік, професія 2.Звідки саме ви з України. 3.Як довго Ви в Канаді. Я передам Ваші контакти відповідальній людині, яка організовує інтерв’ю. Дякую, я працюю в Осередку🇺🇦