Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора. Чи можливо в Трансконі знайти кондо в оренду на 2 місяці?
-
Однозначно дешевле, но зависит от опыта)))
-
Ну пиво эффект портит. А если серьезно, то жудко раздражает когда курят публично и тем более в отелях. Хочешь покурить - уеденись туда где не будешь никому мешать запахом
-
А пакетик?
-
Garden Variety Cannabis Dispensary at Ellice (204) 772-2761 maps.app.goo.gl/KMCHXFERnzBupcry8
-
кушешь и через час эффект приходит. после работы дела домашние поделать или в сериал залипнуть самое то
-
это шоколад с тгк и желешки с тгк
-
Я з Вроцлава в Ополе переїжджав так. Перші місяця 3 плакав, звільнявся з праці, сидів дома. Потім звик, а зараз вважаю найкращим містом, де колись жив 😂
-
Добрий вечір,підкажіть будьласка хто може підстригти в Вініпезі,дякую.
-
А третій наш френд як раз з Ванкувера їде, плаче «нє хочу уезжать отсюда, тут все так уютно, по домашнему» 😂
-
youtu.be/9WYGdstEVJQ
-
Ми з Монреаля їдемо, в Торонто чисто на день заїхали погуляти))) Так, місто просто фантастичне) але дорого, проблеми з житлом… Вініпег набагато практичніший і з більшою кількістю переваг для українців)
-
www.edu.gov.mb.ca/k12/schools/wpg_map.html Надо найти свой дивизион а потом в нем по адресу школу
-
Возможно праздники повлияли
-
Понятия не имею. Я не консультант, и даже не опытный пользователь.
-
Вот тут посмотрите: www.lrsd.net/page/1517/locate-a-school
-
Дякую дуже :) Friendly Manitoba виправдовує свою назву :)
-
Ну там вже скомбінуємо щось. Головне щоб хочаб підказати куди їхати :)
-
images.app.goo.gl/h5DQvJbiyTLrez9RA
-
Кто менял адрес онлайн на медицинской карте, вам через сколько приходили новые карты? У нас уже 4 недели прошло так новые и не пришли. Может куда позвонить нужно?
21 Jan 2023, 23:31
36379/187795
16 minutes ago