Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спасибо
-
Робили сьогодні всі документи, і мені не дали SIN....сказали що якісь там проблеми, щось там не підтягнуло 😬 і прийде на пошту до двох тижнів. Жіночка пояснила, що в банку рахунок можна без коду того відкрити. В кого є досвід відкриття рахунку в банку без SIN? Якщо так, тов. якому?
-
Нет, визу в аэропорту вклеить нельзя. Если вы уже получили foil-less визу на руки, то в паспорт вы её больше не вклеите
-
Work permit ви повинні отримати в першому аеропорту в Канаді.
-
Возможно.
-
Я написала что ворк пермит.Нужно ехать с вклеенной визой или по прилёту можно?
-
Якщо у вас worker visa то вона має бути вклеєна і якщо вона багаторазова то заново не треба подаватись до завершення терміну її дії. Якщо ж вам прийшов лист на email з одноразовим дозволом на в‘їзд з певних країн і в певний інтервал часу - це foil less.
-
У нас ворк пермит виза.Тоде нужно?
-
Ми летіли з Варшави по foil less, це по суті «дозвіл» на разовий в’їзд. В аеропорту нічого не вклеюють, необхідно заново подаватись на візу з Канади, якщо плануєте з неї виїжджати і повертатись
-
Кто ехал с Польши без вклеенной визы в паспорте? Можно это сделать в аэропорту это правда? Подскажите пожалуйста
-
Поняла, спасибо! Женщина хочет на платные, очень заинтересована в хорошем результате. Но не целый день - у нее рабочая виза, которую выдают украинцам по CUAET, и она не может учиться полноценно, насколько я помню, поэтому и ищет курсы неполного дня, или почасовые курсы.
-
Обязательно этот тест нужен при поступлении на курсы или ещё для чего-то пригодится?
-
Женщина хочет совмещать с работой
-
Full time - это с утра до вечера?
-
Да, узнайте пожалуйста