Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Де таке є ? Ми сьогодні пів Вінніпега об’їздили , і ніде не знайшли
-
Дякую , але там немає
-
Хто може знає де таке є ? ☝🏼
-
🤣🤣 написала, по типу всі мають знати
-
Всім добрий вечір ))) підкажіть будь ласка де можно купити хітси в Вінніпезі ?
-
Дуже дякую ♥️
-
Price industries Maple leaf Monarch Industries Boieng Motor Coach Industries New Flyer Cascades First light safety product Macdon Buhler Список заводов, вакансии у них на сайтах Работу можно искать на сайтах kijiji.ca, indeed.ca, glassdoor.ca, jobillico, job bank Лучше всего искать уже по прибытию в Канаду, потому что без местного адреса и телефона почти никогда не отвечают на резюме Также обязательно составьте резюме на английском языке! http://flowcv.io бесплатный ресурс для составления резюме
-
Велике дякую за відповідь:)
-
Дівчата, хто де шукає роботу, може підкажете заводи або фабрики, а то щось нічого не можу знайти. Шукаю не сильно фізичну роботу🤗дякую
-
Усім привіт 👋 Мене звати Валерія Я ветеринарний лікар 👩🏼⚕️ яка нещодавно переїхала жити до Ванкувера. У Києві обіймала посаду головного терапевта, анестезіолога, кардіолога та ультразвукового діагноста. Буду рада допомогти нашим чотирилапим друзям 🐈🐩🐩. Як дистанційно в будь-якій частині Канади, так і з можливістю огляду вашого улюбленця З усіх питань пишіть в Директ або телефонуйте 👉 1 (778) 879-4489, Валерія