Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, хто брав із собою з України довідку про несудимість, скільки вона діяла в канаді, наскільки я знаю вона діє лише 3 місяці, але за іншими джерелами дізналася, що якщо взяти цю довідку з України, приїхати в Канаду і ось скільки я передуваю в Канадi стільки вона і дійсна, настільки це правда? Можете поділитись будь ласка своїм досвідом. Заздалегідь дякую🙏
-
Питали за паспорт і прививки, за тітри і тд нічого не казали,переноску взважували також. В літаку при взльоті і посадці тільки ставила на підлогу, так дозволяли на руках в переносці тримати
-
Зависит от района и дома, где вы живёте. Если будут воровать почту и посылки, то арендовать нужно
-
Price industries Maple leaf Monarch Industries Boieng Motor Coach Industries New Flyer Cascades First light safety product Macdon Buhler Крупные заводы в Виннипеге, вакансии они постят на своих сайтах. Отправляйте им свое резюме и успехов
-
Спасибо
-
В пятницу ещё действовало
-
Здравствуйте,скажите пожалуйста сейчас ещё выплачивают помощь от правительства Канады 3000долл на взрослого?спасибо
-
Было чуть раньше обсуждение, поищи в чате через функцию поиска
-
Вітаю, є хто з діабетом? Як ви вирішили питаня з ліками?