Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-нибудь вылетал из стран ЕС, а конкретно из Италии, по продленному загранпаспорту?
-
Це поштою прийшли нові. Все як і треба заповнила на сайті, термін на декілька місяців продлився у wp, а обмежень стало більше. Тепер нічого не можу зрозуміти з цим другим пунктом😓😭
-
Здравствуйте! Может кто знает, что за различие между белым и желтым автобусом? И влияет это как-то на транзит ? Или цену?
-
http://flowcv.io
-
Я думала це обмеження без меж.огляду.Ви надсилали запит на новий?Може помилка в чомусь
-
Подскажите подробнее. Ребёнку 16 лет.
-
Це як раз вже після мед.огляду переподалась на новий Work permit, а тут обмежень ще більше виявилось
-
Думаю,що ні.Це ж тісна взаємодія з дітками.Потрібно зняти обмеження
-
Да, 100%
-
Я як раз хотіла перевчитись на вчителя ... Тобто поки що це неможливо. А помічником вчителя чи вихователя з таким work permit можуть взяти?
-
И на курсы анг.тоже спокойно можно ходить👌
-
Насколько я знаю, имеется в виду тренинг длиной более 6 месяцев обычно. Но можно уточнить.
-
Не можна навчатися наскільки я зрозуміла,бо то ж є дозвіл на роботу ,а не на навчання.Вчителем також працювати не зможете без ліцензії🤷♀
-
Кстати #2 интересно. Если нельзя брать training, то на truck drivers тоже нельзя? А что с английским?
-
Я бы связался с ними, по моему до мед. Осмотра также. Кто то еще получал новый пермит? Можете проверить?
-
Это после мед.осмотра такие пермиты пришли😔
-
Так. После мед.осмотра можно подать на снятие ограничений- пришлют новый WP
-
Тобто не можна ніяким чином навчатись та отримувати будь-які сертифікати? І що означає заборонено відвідувати навчальні заклади? Я не можу в них працювати вчителем? Про це мова чи про що? Допоможіть, будь ласка, розібратись🙏🙏🙏
-
Добрий день. Після проходження медогляду переподались на новий Work permit і отримали зовсім нові обмеження... Підкажіть, будь ласка, хто в курсі справ, що означає другий пункт?
-
здесь не подскажу…,так как мы жили в семье немцев и они сами написали договор о расторжении оренды,мы только расписались,они отправили в джобцентр (это было где-то за две -три недели до нашего отьезда,тоже в числах 20)
21 Jan 2023, 23:31
38331/187183
about an hour ago