Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А вообще суперски) спасибо огромное за инфу!
-
Можна на адрес готелю, але ми не знали коли переїдемо, то попросили на відділення банку і самі заберем
-
Это на адрес отеля?
-
Завтра буде тиждень, але вже прислали лист на єлектрону пошту, що карту схвалено, то ж скоро повинна прийти
-
Thank you. А сколько времени ждете уже кредитки?
-
Ті картки , що з visa або mastercard , мають секретний код. Це наприклад td дебітна картка. Вам треба казати на місці , що ви хочете дебітку з visa або масткркард
-
Якщо є можливість платити за допомогою пайпал те що ви хочете купити, ви можете прив‘язати рахунок цієї картки до пайпал . Потім платити цим пайпалом, а він буде знімати з цього рахунку.
-
В CIBC в даунтауні почекали 5 хвилин і зробили дебітові картки на місці, кредитки ще чекаємо
-
Хотя хтось писав що можна в банку попросити цей код для дебітової карти ну або через сайт можливо, но це не точно
-
Дебітова тільки для оптал в магазинах і зняття готівки як я розумію
-
На дебет карте не будет cvv
-
Кто может подсказать: получил дебетовую карту (RBC), но никак не могу найти CSC (секретный код). Без него ничего не могу заказать в интернете. Как его искать?
-
Не подскажу, к сожалению, но можете на сайте у них глянуть, может есть подробнее
-
А что конкретно делать нужно возможно подскажете
-
Конечно.
-
А эта работа для пр сгодится Не знаете ли
-
Опыт не требуют, всему обучат
-
Отличные новости для тех, кто ищет работу. Я переговорила с HR менеджером завода Ancast Industries, и они готовы принимать украинцев с базовым знанием английского. Работа требовательная, но и платят очень неплохо, плюс есть отличная возможность роста. Смотрите объявление и отправляйте резюме туда на почту, ее зовут Karen.
-
Не всегда. Мне самолёт вышел дешевле чем автобус из Братиславы в Варшаву:)
-
CIBC дают кредитку без син 1 Lombard Avenue
21 Jan 2023, 23:31
38667/188152
4 minutes ago