Winnipeg for Ukrainians - chat
-
По закону , они должны заплатить вам разницу.... пусть ищат других...
-
Народ, нужен совет. Мы сдали свою квартиру 2 спальни в Ривер хайз семье за 1450 в месяц+ гидро. Они прожили некоторое время , а сейчас заявили, что срочно надо вернуться в Украину. Предложил себе замену за намного меньшую сумму. Какие могут быть наши действия? Пока что у них до конца января оплачено, думаю уедут раньше. Мебель вся остаётся. Техника там есть. Btw, может кто-то ищет квартиру? Можно до конца мая или до конца июля. Звонить мужу Антону +1 (431) 337-9572
-
Главное, не подавайте виду, а то погода специально будет ухудшаться, чтобы насолить вам
-
Я точно буду в ярости, когда из теплых краев с отпуска вернусь
-
Февраль будет холодный, так что я уже в ярости
-
💵РЕЗЮМЕ ДЛЯ КАНАДИ💵 Канадське якісне резюме дещо відрізняється від українських стандартів. У файлі нижче є приклад ПРАВИЛЬНО складеного резюме. Тож почнемо з найпоширеніших помилок. ❗️ЩО НЕ ПОТРІБНО ДОДАВАТИ ДО СВОГО РЕЗЮМЕ: 1️⃣Фотографію. Якщо у вас не спецефічна професія на кшталт актора чи моделі, то НЕ потрібно прикріплювати своє фото, бо це вважається моветоном у Канаді. 2️⃣Непотрібну особисту інформацію. Наприклад: сімейний стан, дата народження чи вік, наявність дітей тощо. 3️⃣Свій номер телефону, який використовується лише у месенджерах. Роботодавцям зручніше спілкуватися поштою або за особистим номером телефону. 4️⃣Не пишіть реченнями. Бажано використовувати маркований список. 5️⃣Не вказуйте зарплату, за яку ви хотіли б працювати. ❗️ЩО ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ У РЕЗЮМЕ: 1️⃣Пошту, номер телефону, ім'я та прізвище 2️⃣Досвід праці. Вказуйте назву компанії, місто та країну, ключові обов'язки, терміни роботи у форматі місяць/рік (з якої дати за якою ви працювали). Наприкінці напишіть, що референси доступні за запитом (пост про референси з шаблоном t.me/ukrainiansincanadaa/43 ) 3️⃣Освіта. Вкажіть вищу освіту та курси. Пишіть назву закладу, спеціальність, дати навчання у форматі місяць/рік. Також пишіть про закінчення школи. 4️⃣Основні навички. ❣️Раджу уважно читати опис вакансії та адаптувати резюме під кожну. Вказуйте навички, які потрібні саме на цій роботі. Також є волонтерська організація, яка може перевірити ваше резюме на помилки, надішле вам необхідні зміни та свої пропозиції щодо вашого резюме. Перевіряють резюме, написане АНГЛІЙСЬКОЮ! Надіслати резюме можна на пошту [email protected] 🇨🇦Ще кілька порад, приклади навичок, про адаптування резюме можна знайти в чаті: t.me/ukrainiansincanada_chat 🇨🇦
-
Какую найдёте, там и будете работать. Сайты kijiji.ca, Facebook marketplace, glassdoor.ca, indeed.ca
-
Какую найдете, в зависимости от ваших навыков/опыта/языка и тд. Работы в городе много, искать ее нужно на таких сайтах как Indeed.ca; в группе регулярно делается рассылка постов где искать работу и как составлять резюме в канадском стиле, поищите по поиску в группе
-
можу допомогти
-
Работа есть
-
-
Я вас категорично вітаю! Я прилітаю 17 лютого у Вінніпег. Потребую деякої допомоги у тому щоб отримати безкоштовний готель та банківський рахунок. Також підскажіть будьласка що бажано або необхідно зробити за цей час в 30 днів що залишився. Вдячний за допомогу'
-
Добрий вечір! Через 24 січня прилітаю з дитиною в вінніпег. Підкажіть будь ласка, щодо поселення у безкоштовний готель. Які треба завчасно зробити зараз кроки і потім по прибуттю. Дякую за актуальну інформацію!
-
Є робота у супермаркеті❗️ Шукають хлопця на доставку їжі потрібно мати права , та дівчину на м'ясні вироби кого цікавить пишіть розкажу більш детальніше