Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Какую найдёте, там и будете работать. Сайты kijiji.ca, Facebook marketplace, glassdoor.ca, indeed.ca
-
Какую найдете, в зависимости от ваших навыков/опыта/языка и тд. Работы в городе много, искать ее нужно на таких сайтах как Indeed.ca; в группе регулярно делается рассылка постов где искать работу и как составлять резюме в канадском стиле, поищите по поиску в группе
-
можу допомогти
-
Работа есть
-
-
Я вас категорично вітаю! Я прилітаю 17 лютого у Вінніпег. Потребую деякої допомоги у тому щоб отримати безкоштовний готель та банківський рахунок. Також підскажіть будьласка що бажано або необхідно зробити за цей час в 30 днів що залишився. Вдячний за допомогу'
-
Добрий вечір! Через 24 січня прилітаю з дитиною в вінніпег. Підкажіть будь ласка, щодо поселення у безкоштовний готель. Які треба завчасно зробити зараз кроки і потім по прибуттю. Дякую за актуальну інформацію!
-
Є робота у супермаркеті❗️ Шукають хлопця на доставку їжі потрібно мати права , та дівчину на м'ясні вироби кого цікавить пишіть розкажу більш детальніше
-
Доброго дня хто переводив гроші з RBC банку на вайз чи якийсь другий рахунок? неможу розібратись як це зробити
-
m.facebook.com/groups/winnipeg4ukrainians/permalink/733678337963181/?mibextid=qC1gEa
-
Доброго дня хто переводив гроші з RBC банку на вайз чи якийсь другий рахунок?
-
Конкретнее можно , что нужно , какая инфа ?
-
Что конкретно вас интересует?