Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вам надали офіційне посилання де все написано, якщо хтось з офіцерів це не виконав, то він помилився. До чого тут мож бачення. Дали вам у Торонто інший документ, то і добре, що він підходить, але це не значить, що людям потрібно хвилюватися, що їм не дали study permit і що їх дітей не візьмуть до школи. Їм потрібно отримати документ на дітей з відміткою Cuaet, щоб подати на разову виплату, а у школу діти і за ворк пермітом батьків зможуть піти.
-
Пані, у вас ваше бачення, у мене мої факти.Я б не стверджував що "хтось помилився" оскільки ви не офіційна особа. Як і я. Тому я описую ті документи, які у мене є. І ті які запитували.
-
Та да. Спочатку помилилися при заповненні аплікації - коли який кому, потім офіцер помилися, я вас чудово зрозумів. Потім в школі помилилися, коли запитали саме "стаді перміт" ...
-
Бо є фірми, що пишуть скільки треба в тиждень працювати і ноутбук потрібен
-
Дійсно, тут уже на роботу не підеш, хоча можуть бути віддалені вакансії, я теж такі розгляду, щоб на транспорті зекономити
-
Фінансову допомогу можете подавати. Система працює.
-
Ну ми також хочемо знайти таку можливість, бо дійсно курси дорогі. І вони зробили по градіції, що краще заплати $9тис, ніж 7тис спрощений
-
Зараз ситуація, що наші малюють, роботодавці платять за курсі, а ті тікають. Якщо уже по школах пішла така репутація, то я боюсь, що випадків дійсно багато.то може бути як фін допомогою, що лавку прикриють
-
Ну як нам пояснив власник (ми ще не вивчали це питання), "так дорожче, але якісніше навчання, є класи, щоб займатись у них щоб ніхто не заважав, а водіння на тебе одного, а не 5 учнів у траку і вони по черзі катаються", плюс ми побачили які машини у них. Щодо інших шкіл не знаємо. Там працює дівчина Марія, вона також новоприбула (1,5 місяці тут). Тому може вона вам підскаже, яка насправді картина в неї чоловік теж навчається